- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Canım olmamış buMeraba kızlar sabah yine simit yedim iş e geç kaldım öğlen sarma ve yoğurt yedim
Müslili yoğurtlar falan var ya onlardan alabilirsin aslında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım olmamış buMeraba kızlar sabah yine simit yedim iş e geç kaldım öğlen sarma ve yoğurt yedim
Canım menün güzel bisküvi ekmek yemeyesin diye miSelam kızlar
Aç karnına elma sirkeli su içtim
Kahvaltı
Roka salatalık ve keçi peyniri
5 altınbaşak bisküvi
Ara şekersiz türk kahvesi
Öğle yemeği
Ispanaklı tavuk sote
Salata
Canım kaçta uyanıyorsunBende menümü yazayım
Öğle
Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
İki tane közlenmiş yeşilbiber
10 tane topi peynir
7 tane zeytin
Bir fincan kayısılı form çayı
İki dilim tam buğday ekmeği
Ara bir kase chia tohumlu cacık
Akşam
Bir kase domates çorbası
Bir küçük tabak yumurtalı bezelye
Üç dört tane acı turşu biberi
Su 3 litre spor 15 dakika leslie
Evet malsef ya Bugun oyle yapicam canim.Çok kötü olmuş canım evden bişeyler hazırlayıp götürme imkanın yokmu
Ay birde yiyolar sorma. Bizim is yerinde birliktelik olmadığından kimseyle ortak bisi yapilamiyor malesef. Ben konuşsam herkes biz seviyoruz aslinda derler.Ayy o müdürler otursun kendileri yesin bakalım! Şikayet edin hepiniz
Esimin gazina geldim. Durum soyle zaten bisey yemiyorsun dedirtme kendine dedi.Keşke daha hafif bisey yeseydin cnm
Ahh ah. O yorgunluk. Bende dun isten gelir gelmez yattim. Sabah uyanmisim.Öğlen bi tabak yoğurtlu bulgurlu semizotu akşam iki büyük tavuk kızartma olması kötü oldu bugün acayip meyve yedim spor yok öğleden sonra eve geldim 1 saat uyudum çok iyi geldi artık yorgunluktan sinyal lambam yaniyodu
Canım kaçta uyanıyorsun
Malesef onlardan yiyemiyorum canım midem bulanıyor yoğurtla sadece yulaf ve pul biberi karıştırıp yiyebiliyorum diğer sütle karıştırılanlarda bende mide bulantısı yapıyorCanım olmamış bu
Müslili yoğurtlar falan var ya onlardan alabilirsin aslında
Canım menün güzel bisküvi ekmek yemeyesin diye mi
Yumurtanin tadini hic begenmiyorum canim ya bu sabah ikiser domates biber salatalik yedim midem doldu biraz rahatsiz oldum acikcasiEvet biraz fazla ye, 3 yerine 4 biber ye mesela şaka bi yana benim yaptığım gibi ana öğünü kahvaltıya mi aktarsan? yumurta da yersin.
ewet baya artırmışsın maşallah cnm miden patlar mazallah yavaş git azYumurtanin tadini hic begenmiyorum canim ya bu sabah ikiser domates biber salatalik yedim midem doldu biraz rahatsiz oldum acikcasi
Kıyamam domateş rahatşız mı etmiş miçeni oyyYumurtanin tadini hic begenmiyorum canim ya bu sabah ikiser domates biber salatalik yedim midem doldu biraz rahatsiz oldum acikcasi