ayy kıyamam ya siyah çay niye yasakki kalorisi yokta kilo vermeyi engelliyomuş bende çok içiyorum
Yorum yapmiyorum ama okuyorum begeniyorum canim gayet iyi gidiyorsun :)kızlar benim menülerime hiç yorum yapmıyorsunuz çokmu kötü sizce
ewet öyle biliyorum benkilo vermeyimi engelliyomuş hiç bilmiyordum diyetisyen listeye yazmadı diye içmiyorum bu haftaki kontrolde sorayım bakayım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Simit ve cikolata ne kadar? Fazla olmuş sankiMerhaba kızlar bugün kahvaltı da sadece süt içtim öğlen menüm de simit peynir domates ayran vardı şimdi de bitter çikolata yedim
Yaa kizlar cok mutsuzum su an
Benim kaslarim kalindir ve cok severim kaslarimi demin bilmedigim bi kuaforde kas aldirdim ipince yapti incelt falan demedigim haldeoff
İnşallah canım :) ödem de kilo da gider ve rahatlarım inşallahAdet döneminde en az iki kilo ödem oluyo canım
Ayy çok üzüldümYaa kizlar cok mutsuzum su an
Benim kaslarim kalindir ve cok severim kaslarimi demin bilmedigim bi kuaforde kas aldirdim ipince yapti incelt falan demedigim haldeoff
Yaa kizlar cok mutsuzum su an