- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
- 448
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
canim burda basladim.ama olmadi ben diyetisyene gidince yoluna girdi..78le basladim 18.gunum.dun 74 ciktim ama odem de gitmis artik..Kedicik kaç kilosun şimdi
Ne kadardır diyettesin
Çok güzel tebrik ederim canimcanim burda basladim.ama olmadi ben diyetisyene gidince yoluna girdi..78le basladim 18.gunum.dun 74 ciktim ama odem de gitmis artik..
tesekkurler sen kac kilosun yaş çocuk durumu ne hedefin kaç ve neler yapiyorsun?Çok güzel tebrik ederim canim
Yaş 32 canımtesekkurler sen kac kilosun yaş çocuk durumu ne hedefin kaç ve neler yapiyorsun?
kızlar selam daha once 10 gunde 2 gitmisti dunkunde 8 gunde 2 gitmid..
yani toplamda 4 gitti 18gunde..Tabi ki devam edicem bayramda da ...motive edici oldum..
guncel kilom 74
2 haftada 3.5 cok iyi bence:)ayda 5kilo bile sabretsek mukemmel ..Yaş 32 canım
81 kiloyum
2 haftadır çabalıyorum 3.5 kilo verebildim
Ayda 3 kilo vermek bile çok güzel2 haftada 3.5 cok iyi bence:)ayda 5kilo bile sabretsek mukemmel ..
69.9 cok.iyi moral verici bayram sonrası hedefin 66 olsun :) bayramda kacirmicaz insallahGünaydınn ,
2 gündür hiç giremedim foruma iş yerinde denetlemelerim vardı evde de ufaklık rahatsızdı yani anlayacağınız full tempolu geçti ne yedim ne yemedim onu bile hatırlamıyorum sabah tartıldım veee 69,9 stresten kilo verdim sanırım :) şimdiki hedefim bayram ertesine kadar 70 lere çıkmamak ve inşallah daha da düşmek .
Sabah ,
limonlu su
1 dilim kepekli ekmek domates, peynir ,salatalık bir çatal börek
ara 2 kayısı
öğle ızgara tavuk derisiz yağsız ve salata ya da ayran da olabilir .
akşamı henüz karar vrmedim .
69.9 cok.iyi moral verici bayram sonrası hedefin 66 olsun :) bayramda kacirmicaz insallah
bir dönem yaptim canim aylarca leslie cok faydali ama simdi ikizlerle zor :)ya tartıda o 6 yı gördüm nasıl gaza geldim anlatamam :) sanırsın 50 lere düşmüşüm :)))
Sabah 1 dilim ekmek + domates salatalık peynir zeytin ve ceviz
Ara ayran
öğle yemedim yiyemedim malesefmaden suyu içtim
şimdi yine ara büyükce bir armut
akşama da bakalım neler olacak :)
hergün leslie yapıyorum ve bence gerçekten çok sağlıklı hissetmemi sağlıyor ayrıca kilo verimini hızlandırıyor...
bir dönem yaptim canim aylarca leslie cok faydali ama simdi ikizlerle zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?