sonuçda sadece belli bir miktar buzluga sıgıyor, elbet yinede birşeyler alıncak ve sizdeki zamlarla cidden zor.Benim bu aralar haftalık 250 TL işi yalan oldu.
Tabiki dikkat ediyorum harcarken ama kışlık hazırlık yapiyorum ve liste yaptım stokluk da alıyorum.
Tek tek bunu kışın yiyecegiz bunu stoga aldım, bunu bu haftaya bitiririz diye harcamaları ayıracak durumum yok.
Sonuçta alinanlarda ileriki zamanlarda bütçeyi rahatlatacak şeyler.
Bir iki hafta daha böyle eksik tamamlarım, sonra normal düzene geçerim ama yine 250 TL yetmeyecek ondan eminim.
Kışlık hazırlıkları takdir edilesi. Ellerinize sağlık, afiyetle yiyin inşallah.Benim bu aralar haftalık 250 TL işi yalan oldu.
Tabiki dikkat ediyorum harcarken ama kışlık hazırlık yapiyorum ve liste yaptım stokluk da alıyorum.
Tek tek bunu kışın yiyecegiz bunu stoga aldım, bunu bu haftaya bitiririz diye harcamaları ayıracak durumum yok.
Sonuçta alinanlarda ileriki zamanlarda bütçeyi rahatlatacak şeyler.
Bir iki hafta daha böyle eksik tamamlarım, sonra normal düzene geçerim ama yine 250 TL yetmeyecek ondan eminim.
Yeni ev her açıdan çok iyi olacak senin için.sonuçda sadece belli bir miktar buzluga sıgıyor, elbet yinede birşeyler alıncak ve sizdeki zamlarla cidden zor.
Yeni eve bizde kücük bir buzluk almayı planlıyoruz. 3 kasalım var, ama yetmiyor, özellikle ekmek yapınca hemen doluyor. Birtane alcam ve ilerde kasaptan et alacağımıza koyun kesmege gideriz herhalde. Daha uyguna geliyor et.
Eşim su sınavı geçsinde bi araba alalım, birçok şey dahada kolay olur. Annemede koyun keseriz, onun alişverişinide hal ederiz filan. Şu işler bi düzene girsin, bende bir kaç ders alıp yine araba kullanmalıyım.
inşallah canım ya.Yeni ev her açıdan çok iyi olacak senin için.
Ben ekmeği az yaptım bu sefer dondurucuda yer kalsın diye
Teşekkür ederim, çalışan kadın olunca kış hazirliklari daha da önemli oluyor.Kışlık hazırlıkları takdir edilesi. Ellerinize sağlık, afiyetle yiyin inşallah.
Umarım ben de bir an önce yaparım bir şeylerKış için manevi olarak da rahatlık oluyor yazdan hazırlanan şeyler.
Ben bu sene bol bol meyve koyup az şekerli meyve suları yapmak istiyorum. Haftaya umarım bu isteğimi gerçekleştireceğim.
Ben de yer var diye epey doldurdum ama donunca cekmeceler açılmayacak duruma geldi.inşallah canım ya.
Benim buzluk boştuda annem valizle gelşnce içine bir kagıt bile sıgdıramıyorum.
Uygun bir yerde yaşıyor olmalisinizBenimde haftalık 100 ile 150 buluyor
Sigara alışkanlığım yok
Çay alışkanlığım yok
Sadece 1 bardak nescafe
Şu an istanbuldayım genelde tencere yemekleri yiyoruz hazır gıda evime girmezUygun bir yerde yaşıyor olmalisiniz
Ben markete bir gittiğimde 150 TL harcıyorum maalesef.
İstanbul'da herşey çok pahalı
Evliliğimin ikinci senesi, ilk yazı hatta :) ilk sene her şeyi annem vermişti, sanırım o yüzden bu sene bir türlü başlayamadım.Teşekkür ederim, çalışan kadın olunca kış hazirliklari daha da önemli oluyor.
Gerçi bu kış ev hanımı da olabilirim ama dolapta her an yemek olacak birşeylerin ele gelmesi hayat kurtarıyor resmen.
Uygunken alıp koyunca mutfak masrafı da azalıyor.
Siz çok geç kalmadan başlayın niyetiniz varsa, hergun zam geliyor herşeye
Ayyyy kıyamam,Evliliğimin ikinci senesi, ilk yazı hatta :) ilk sene her şeyi annem vermişti, sanırım o yüzden bu sene bir türlü başlayamadım.
Kesinlikle dondurucu çok önemli, ben genelde işten gelince hazırlıyorum yemekleri. Dondurucu kesinlikle hazır yemek gibi oluyor neredeyse.
Kendi kendimi de gaza getirdim, sizin de tavsiyenizle başlayacağım inşallah.
Bende aynı sartlardayim iki kisiyiz ama aylık 2 bin en az mutfağa harcanıyor.Şu an istanbuldayım genelde tencere yemekleri yiyoruz hazır gıda evime girmez
Ve genelde sebze ağırlıklı, meyva ağırlıklı
Hazır gıda hem pahalı; hem lezzetsiz hem bereketsiz almadan da genelde değişik marketlerle kıyaslarım hepsini bir yerden almam çok masraf çocukların ergenlik ve üni zamanında oluyor ben bunları geride bıraktım,
Şu an en rahat dönemim
Artık belli yaştan sonra da hafif yemekler yeniliyor öyle pasta börek ağır yemeklerden kaçınıyoruz 2 öğün yeniliyorBende aynı sartlardayim iki kisiyiz ama aylık 2 bin en az mutfağa harcanıyor.
Bravo size o zaman
Oldukça az görünüyor yaptığınız masraf. İstanbul'da hem de. Gerçekten sırrını merak ettim, biz Ankarada 2 kişi çok daha fazla harcıyoruz maalesefBenimde haftalık 100 ile 150 buluyor
Sigara alışkanlığım yok
Çay alışkanlığım yok
Sadece 1 bardak nescafe
Allah annelerimizden razı olsunAyyyy kıyamam,
yeni gelinken ben de anneme yakindim, sağolsun herşeyi veriyordu.
Uzağa taşınınca mecbur yapmaya başladım.
O gün bugündür de her sene yapıyorum
Oldukça az görünüyor yaptığınız masraf. İstanbul'da hem de. Gerçekten sırrını merak ettim, biz Ankarada 2 kişi çok daha fazla harcıyoruz maalesef
Allah annelerimizden razı olsun
Geçen kullanmadıgım kuponu bugğn kullandım36€ yerine 31€ ödedim. Yemeklik almadım çok.
Haftaya eşim ablasına gitcek 5 gün yok, annemde evine döncek. Kızla bana çok birşey gerekmez.
Kızılcik demişşin, benim yan parkta yetişiyor, annem 5kg topladı herhaldebeleş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?