müptelasi ne demek diye google sordum. Canim arkadasim benim, tatli koalam benim, gözünü seveyim böyle zor kelimeler kullanmayin. Sonra googleden cikamiyorum bacimAsminim 5 kilo mu hem de bedavaaaakarınız hesaplanıyor: 60₺
Müptelası oldum ama pek zor ya yapmak
Aklıma ne gelirse stokluyorum ben140₺ pazar harcamasıyla 313₺ ile kapatıyorum haftayı.
Pazar alışverişinde konserve şeftali ve erik suyu için aldığım meyveler ve yine dayanamayıp aldığım 15₺lik kızılcık hariç 85₺ haftalık. Öyle olunca 258₺ diyebiliriz haftalık harcamaya.
Yalnız asla yetiştiremiyorum. Ne yaparsam yapayım aşıyorum bu sıralar.
Önümüzdeki hafta çok dikkat edeceğim, bakalım
Kış stokları için fındık ve zeytinyağı,
Bakliyatlar,
Örgü ve tulum peynir,
Kasap ve şarküteri,
Tuvalet kağıdı alışverişi yapmam lazım. Deterjan ve şampuan stoğum gayet iyi. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Siz başka neler stokluyorsunuz.
Aklıma ne gelirse stokluyorum ben
Temizlik ürünleri, kağıt grubu, deterjan grubu, temizlik yan ürünleri poşet, sarı bez gibi.
Çay, şeker, Yag cesitleri, zeytin, bakliyat, un, peynirler
Allah ne verdiyse alıyorum bu yıl zor gececegini düşünüyorum cunku
Zeytin açık almıyorum, cam şişe de alıyorum, öyle duruyorKahvemsi zeytini nasıl stokluyorsun canım, bozulmuyor mu?
Şekeri de yazıyorum listeye
canım annem bugün kaynattı. Kaynatılmış şeklinş mi görmek istiyorsun yoksa parkdaki halini mi?Asmin o kizilcigin resmini bana bi atabilir misin canim?
Parktaki halini lutfen mumkunse..canım annem bugün kaynattı. Kaynatılmış şeklinş mi görmek istiyorsun yoksa parkdaki halini mi?
tamam canım yine gitdgimde çekerim fotoğrafınıParktaki halini lutfen mumkunse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?