Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Günaydin canlar,

dün 7€ harcadim.
Esim evde, annemde yok. Cogu zaman disarda oluruz biz artik. Yani asil harcamalar gezmege gidiyor, markete gidincede kurus sayiyorum
Yaz günü evde kalmak istemiyor insan Asmin.
Bütün kış evdeydim. Hele çocuklar nasıl bunaldı. Kimsenin olmadığı yerlerde vakit geçiriyoruz biz de.

Yaz günü evde kalmak istemiyor insan Asmin.
Bütün kış evdeydim. Hele çocuklar nasıl bunaldı. Kimsenin olmadığı yerlerde vakit geçiriyoruz biz de.
bizim ev cati kati ve kücük olunca zaten firin gibi oluyor yazin canim. Esimde evde olunca bol bol disariya gidiyoruz. Bende ise baslamadan birlikte gezelim dedikde, tasinmada var, biraz dikat etmeliyiz tabi masraflara.
Masraf demisken bugün 4€ harcadim etti toplam 11€. Yarin su alcaz. Tere ve sivi yagim bitmek üzere. Indirimden yakalarsam alirim. Yarin su da alcaz.

Eki Görüntüle 2674565 Eki Görüntüle 2674565
Bu haftaki menüm. Örnek isteyen arkadaşlara gelsin.
keske komsun olsam, hergün kendimi yemege zorla davet ederdim
o yemeklerin yarisini bile yapamiyorum malesef.
Bizde bugün karides ve salata var.
Esim dün 13€ harcamis marketde. Etti 24€. Bugünde karides, yumurta ve üzüm almali. oda 20 ye yakin tutar. Haftalik planim yok, disarda cok geziyoruz, bazen disarda atistiriyoruz.

Keşke canım .Çok severim misafiri.

Selam kızlar,

bi uykusuz asmin bırakayım buraya. Bi market için 5€ indirim kuponu vardı 25€ luk alışveriş yapana, özellikle oraya gittim bu sebeble. Bi güzel 36€ luk alışveriş yapıp, kuponu kullanmadan cıktım Birdahakine unutmam ınarım
Etti 60€ bu hafta. Dahasa bu hafta gitmesem ne güzel olur. Baya faturalarımız var bu ay

Selam kızlar,
markettde 3€ harcadım, böylece 63€ la kapatıyorum haftayı cünkü yarın ve pazar günü marketler kapalı burda.
Yarın köfte salata, pazarda kurufasülye yapcam. Hepside evde var.
Bakalım haftaya ne yapcaz

Ben de 1040 TL harcayarak rekor kırdım.
Tabii stok var içinde bolca.
10 kilo toz şeker
10 kilo un
5 lt sıvı yağ
5 lt sızma z. Yağı
Bayağı bir bakliyat,makarna
Aşurelik alışveriş
Sağlıklı çerezler ve ceviz.
Sebze, meyve.
Kağıt ürünleri stoğu
Şampuan,duş Jeli, ıslak mendil,bakım ürünleri vs derken aslında bir kaç aylık ürün almışım.
Allah kullanmak nasip etsin sağlıkla inşallah.

Epey almışsın canım zaten aşurelik ve çerezler çok tutar
Ben de kışlık işi bitince stoklara geçmeyi planlıyorum.

ama baya stoklukda almışsın canım.

Merhabalar, kredi borcunu bitiren, kk borcu da azıcık kalmış biri olarak bugün gün paramla 4000 TL altın aldım. Bir baktım ay sonuna kuş kadar para kalmış :)
Haftalık 200 TL harcama hedefim umarım tutar. Günlük harcamalarımı buraya yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…