• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Asminim 5 kilo mu hem de bedavaaaa 🤩 karınız hesaplanıyor: 60₺ 😂

Müptelası oldum ama pek zor ya yapmak 🙈
müptelasi ne demek diye google sordum. Canim arkadasim benim, tatli koalam benim, gözünü seveyim böyle zor kelimeler kullanmayin. Sonra googleden cikamiyorum bacim 😂😂😘
kiz bir park daha var yakinlarda ordada baya var da, anneme söylemiyoruz. Ev doldu kizilcik 😂😂😂

140₺ pazar harcamasıyla 313₺ ile kapatıyorum haftayı.

Pazar alışverişinde konserve şeftali ve erik suyu için aldığım meyveler ve yine dayanamayıp aldığım 15₺lik kızılcık hariç 85₺ haftalık. Öyle olunca 258₺ diyebiliriz haftalık harcamaya.

Yalnız asla yetiştiremiyorum. Ne yaparsam yapayım aşıyorum bu sıralar.

Önümüzdeki hafta çok dikkat edeceğim, bakalım 🙄

Kış stokları için fındık ve zeytinyağı,
Bakliyatlar,
Örgü ve tulum peynir,
Kasap ve şarküteri,
Tuvalet kağıdı alışverişi yapmam lazım. Deterjan ve şampuan stoğum gayet iyi. Aklıma başka bir şey gelmiyor. Siz başka neler stokluyorsunuz.
Aklıma ne gelirse stokluyorum ben🙈
Temizlik ürünleri, kağıt grubu, deterjan grubu, temizlik yan ürünleri poşet, sarı bez gibi.
Çay, şeker, Yag cesitleri, zeytin, bakliyat, un, peynirler
Allah ne verdiyse alıyorum bu yıl zor gececegini düşünüyorum cunku

Aklıma ne gelirse stokluyorum ben🙈
Temizlik ürünleri, kağıt grubu, deterjan grubu, temizlik yan ürünleri poşet, sarı bez gibi.
Çay, şeker, Yag cesitleri, zeytin, bakliyat, un, peynirler
Allah ne verdiyse alıyorum bu yıl zor gececegini düşünüyorum cunku

Kahvemsi zeytini nasıl stokluyorsun canım, bozulmuyor mu? 🙄

Şekeri de yazıyorum listeye 👌🏻

Yeni hafta başladı. Bugün harcama olmaz ama yarına listem var halihazırda.
Semt pazarına giderim,biraz daha domates biber alıp menemenlik hazırlayayım diyorum.
Bakalım haftalığın ne kadarı gidecek 1 günde.

Asmin o kizilcigin resmini bana bi atabilir misin canim? 🙏
canim bak

26C4510B-3518-47A0-83EE-6477ED1103C3.jpeg 557BCF91-3364-4D0D-A0A9-E1EF03AFAE9F.jpeg 26C4510B-3518-47A0-83EE-6477ED1103C3.jpeg 557BCF91-3364-4D0D-A0A9-E1EF03AFAE9F.jpeg 4F65DF87-E071-4F39-AECA-DD8D876AABA3.jpeg

Back