• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Merhabalar, kredi borcunu bitiren, kk borcu da azıcık kalmış biri olarak bugün gün paramla 4000 TL altın aldım. Bir baktım ay sonuna kuş kadar para kalmış :)
Haftalık 200 TL harcama hedefim umarım tutar. Günlük harcamalarımı buraya yazacağım.
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.💝

Bugün dünün acısını çıkardım, bir baktım 124 TL harcamışım. Sanırım genel olarak mutfak masrafı paylaşılıyor ama ben sorun olmazsa tüm harcamalarımı yazmak istiyorum. Benim için takibi ve bütçe hesaplaması daha kolay olacak.
45 TL tshirt eşime
27 TL yeğenime kitap
37 TL Migros
15 TL de Rossmannda harcayarak 124 TL harcamış oldum toplamda.
Sizler neler yapıyorsunuz?

Bugün dünün acısını çıkardım, bir baktım 124 TL harcamışım. Sanırım genel olarak mutfak masrafı paylaşılıyor ama ben sorun olmazsa tüm harcamalarımı yazmak istiyorum. Benim için takibi ve bütçe hesaplaması daha kolay olacak.
45 TL tshirt eşime
27 TL yeğenime kitap
37 TL Migros
15 TL de Rossmannda harcayarak 124 TL harcamış oldum toplamda.
Sizler neler yapıyorsunuz?
ben almanyadayim rossmanin app i var burda, kupon veriyorlar. Belki ordada vardir?
Ben sadece mutfak masrafimi hesapliyorum ve 100€ nun altinda kalmaya calisiyorum haftalik.
Bugün 21€ harcadim, istedigim herseyi alamadim ama, cocuk durmadi ve tasiyamazdim. Ya bu aksam yada yarin gidip gerisinide alirim.

evet annem abartmiyorum bir valiz yemekle geldi. Yani cidden bir valiz dildurmus.
Buzluguma sigmadi cogu, herdefasinda ayni kavgayi yapiyoruz, yarisi bizulup cöpe gidecek sigmadigi icin. Anlatamiyorum kadina birtürlü, cöpe gidecegini.
Gittim italyan komsuma yufka ekmegin bir kismini verdim.
Lahmacun getirmis, ben yiyemiyorum rejimden dolayi, kendi anca 1 tane yer, esim 3 tane yedi. Kaldi 8 tane 🤷‍♀️ benim dünden kurufasülye ve pilavim var. Oda kaldi tabi, geriside bizulcak cünkü dolapta yer yok.
2 tane bir litrelik kelle paca getirmis, sadece birini buzluga sigdira bildim. Fasülye getirmis, yarisini pisirsem bile yaklasik 1 kg daha kaliyor. Ne yapcam bilmiyorum. 2 litre tereyagi erritip tuzlayip kavanoza koymus. buzlugum dolu tere yagi gecen aldim.
Cekirdek 5 paket. Biz eve özelikle almiyorduk.
Herdefasinda böYle yapiyor ve ben sinirden kafayi yiyorum. Getirme okadar yerim yok diyorum. Gözünün önünde bozuluyor cöpe gidiyor. Sor önce getircegin seyleri, emir vaki yapma. Ven tasincam stoklari bitirmege calisirken o evi dolduruyor. Yeminle sinirden migdeme kramplar gidiyor.
Dünkü yemegim yenmiyecek, o lahmacunlar yenmiyecek öfff

evet annem abartmiyorum bir valiz yemekle geldi. Yani cidden bir valiz dildurmus.
Buzluguma sigmadi cogu, herdefasinda ayni kavgayi yapiyoruz, yarisi bizulup cöpe gidecek sigmadigi icin. Anlatamiyorum kadina birtürlü, cöpe gidecegini.
Gittim italyan komsuma yufka ekmegin bir kismini verdim.
Lahmacun getirmis, ben yiyemiyorum rejimden dolayi, kendi anca 1 tane yer, esim 3 tane yedi. Kaldi 8 tane 🤷‍♀️ benim dünden kurufasülye ve pilavim var. Oda kaldi tabi, geriside bizulcak cünkü dolapta yer yok.
2 tane bir litrelik kelle paca getirmis, sadece birini buzluga sigdira bildim. Fasülye getirmis, yarisini pisirsem bile yaklasik 1 kg daha kaliyor. Ne yapcam bilmiyorum. 2 litre tereyagi erritip tuzlayip kavanoza koymus. buzlugum dolu tere yagi gecen aldim.
Cekirdek 5 paket. Biz eve özelikle almiyorduk.
Herdefasinda böYle yapiyor ve ben sinirden kafayi yiyorum. Getirme okadar yerim yok diyorum. Gözünün önünde bozuluyor cöpe gidiyor. Sor önce getircegin seyleri, emir vaki yapma. Ven tasincam stoklari bitirmege calisirken o evi dolduruyor. Yeminle sinirden migdeme kramplar gidiyor.
Dünkü yemegim yenmiyecek, o lahmacunlar yenmiyecek öfff
Komşulara vermen iyi olmuş Asmin. Keşke hepsini verecek yer olsa da ziyan olmasa. Ya da ille getirecekse kuru gıda falan getirse bozulmayacak.

İyi geceler hanımlar.
Bugün kalan miktarı da harcadım,bitti. İçim rahat artık.😒
Kızlara kırtasiye aldım bir miktar. Onun bütçesi ayrıydı zaten.
Haftalık bitti ama alınacak bir şey de kalmadı.
Sebze,meyve,et ,süt mevcut evde.
Yarın tarhana, ertesi gün de aşuremi yapacağım inşallah bir terslik çıkmazsa. Malzemeleri hazır.

Selam canlar,
esim sksam üstü karpuz ve kavun aldi onun fiyatini sormadim daha. Yarin burasi 33 derece olcakmis onun icin cumartesi marketden anneme su alacagim, bakalim baska eksik cikarmi. Ciksa bile bu hafta butgenin altindayim kesin. Oda annem cok gida getirdigi icin ama.

Benim bu aralar haftalık 250 TL işi yalan oldu.
Tabiki dikkat ediyorum harcarken ama kışlık hazırlık yapiyorum ve liste yaptım stokluk da alıyorum.
Tek tek bunu kışın yiyecegiz bunu stoga aldım, bunu bu haftaya bitiririz diye harcamaları ayıracak durumum yok.
Sonuçta alinanlarda ileriki zamanlarda bütçeyi rahatlatacak şeyler.
Bir iki hafta daha böyle eksik tamamlarım, sonra normal düzene geçerim ama yine 250 TL yetmeyecek ondan eminim.

Back