Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun.Merhabalar, kredi borcunu bitiren, kk borcu da azıcık kalmış biri olarak bugün gün paramla 4000 TL altın aldım. Bir baktım ay sonuna kuş kadar para kalmış :)
Haftalık 200 TL harcama hedefim umarım tutar. Günlük harcamalarımı buraya yazacağım.
ben almanyadayim rossmanin app i var burda, kupon veriyorlar. Belki ordada vardir?Bugün dünün acısını çıkardım, bir baktım 124 TL harcamışım. Sanırım genel olarak mutfak masrafı paylaşılıyor ama ben sorun olmazsa tüm harcamalarımı yazmak istiyorum. Benim için takibi ve bütçe hesaplaması daha kolay olacak.
45 TL tshirt eşime
27 TL yeğenime kitap
37 TL Migros
15 TL de Rossmannda harcayarak 124 TL harcamış oldum toplamda.
Sizler neler yapıyorsunuz?
Komşulara vermen iyi olmuş Asmin. Keşke hepsini verecek yer olsa da ziyan olmasa. Ya da ille getirecekse kuru gıda falan getirse bozulmayacak.evet annem abartmiyorum bir valiz yemekle geldi. Yani cidden bir valiz dildurmus.
Buzluguma sigmadi cogu, herdefasinda ayni kavgayi yapiyoruz, yarisi bizulup cöpe gidecek sigmadigi icin. Anlatamiyorum kadina birtürlü, cöpe gidecegini.
Gittim italyan komsuma yufka ekmegin bir kismini verdim.
Lahmacun getirmis, ben yiyemiyorum rejimden dolayi, kendi anca 1 tane yer, esim 3 tane yedi. Kaldi 8 tane benim dünden kurufasülye ve pilavim var. Oda kaldi tabi, geriside bizulcak cünkü dolapta yer yok.
2 tane bir litrelik kelle paca getirmis, sadece birini buzluga sigdira bildim. Fasülye getirmis, yarisini pisirsem bile yaklasik 1 kg daha kaliyor. Ne yapcam bilmiyorum. 2 litre tereyagi erritip tuzlayip kavanoza koymus. buzlugum dolu tere yagi gecen aldim.
Cekirdek 5 paket. Biz eve özelikle almiyorduk.
Herdefasinda böYle yapiyor ve ben sinirden kafayi yiyorum. Getirme okadar yerim yok diyorum. Gözünün önünde bozuluyor cöpe gidiyor. Sor önce getircegin seyleri, emir vaki yapma. Ven tasincam stoklari bitirmege calisirken o evi dolduruyor. Yeminle sinirden migdeme kramplar gidiyor.
Dünkü yemegim yenmiyecek, o lahmacunlar yenmiyecek öfff
anlatamiyorum birtürlü canimKomşulara vermen iyi olmuş Asmin. Keşke hepsini verecek yer olsa da ziyan olmasa. Ya da ille getirecekse kuru gıda falan getirse bozulmayacak.