Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

On yil dügünümüz için eşimin ailesi ilk defa Türkiye ye geldiklerinde, alişveriş merkezine girmiştik... Babasi elektronik ve beyaz eşyaya çok meraklı, fiyatlari görünce şok yaşanişti.. markete girince o şok iki katina çıktı, çok sasirmişti insanlar nasıl başa çıkıyor diye.. Burda yaşıyorsan çok zengin olmak zorundasın demişti...
İçki reyonuna verdiği yepkıyı hiç yazmayacağım bile

cok cok fazla Az kazancli bol cocuklu olan ayleleri hic düsünemiyorum bu durumda zaten

elektronic eysa ve mobilya cidden cok pahali orda ya. Biz izinde akrabalarin evinde kaldigimizda genelde markete ben gidiyorum cünkü pahali oldugunu gördüm. Insanlara bide ekonomi yük olmuyalim misafir geldik diye.

cok cok fazla Az kazancli bol cocuklu olan ayleleri hic düsünemiyorum bu durumda zaten
Valla ben de düşünemiyorum zaten artık insanlar kira, faturalar derken gıdaya yeterli parayı ayiramiyor.
Beslenmiyor sadece doyuyorlar.
Bir paket makarna ile öğün yapmak zorunda kalıyorlar,.peynir ekmek ile kahvaltı gecistiriyorlar.
Evine et girmeyen o kadar çok aile var ki

yazilcak bir cok sey var bu konularda aslinda, ama yeri degil.
Keske dünya daha iyi bir yer olsa.

Tabi kadını erkeği yok demek istediğim erkekte geçimin çok kolay olmaıdhım

Kesinlikle yok ama kadına ne versem zaten idare ediyor bizi diye de düşünmemeli bir erkek

Tabi kadını erkeği yok demek istediğim erkekte geçimin çok kolay olmaıdhım

Kesinlikle yok ama kadına ne versem zaten idare ediyor bizi diye de düşünmemeli bir erkek
Biz de öyle bir durum söz konusu değil. Öyle erkekler de vardır tabii. Evlilik herşeyi paylaşmayı gerektirir. Varı da yoku da. Diğer türlüsü insan kullanmak olur zaten.

Selamlar arkadaşlar.
Bugün çıkarsam bir iki saklama kabı alacağım. Daha önce aldıklarımı dondurucuda kullandım. Evde eskiyenleri yavaştan değiştiriyorum. Yani ihtiyaç asla bitmiyor. Modern yaşamla beraber eskiden lüks olan her şey şimdi olmazsa olmaz dönüştü.

ben cam kavanoz kullaniyorum canim. Buzluga degilde, buzdolabina. Onlarda recel, bamya kavanozlari

17 TL harcadim. Kedilerin maması bitti,salam aldım artık. Bekliyorlar balkonun altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…