bence 95 cok iyi! Pazara gitsen bile tutdurursun sanki? Tabi et met gerekmezse.Bu hafta market alisverisi 95 tl tuttu. Pazara gidilir diye dusunuyorum bakalimBu haftayi boyle atlatsak keske.
Et alacak olsam bile ticket ile aliyorum. Onu dahil etmem diye dusunuyorum.bence 95 cok iyi! Pazara gitsen bile tutdurursun sanki? Tabi et met gerekmezse.
hedef 250 tl mi haftada? lylese tutdurursun benceEt alacak olsam bile ticket ile aliyorum. Onu dahil etmem diye dusunuyorum.
Becerebilirsem 250. Birikim yapmam lazim. Gelen gidiyor cunku.hedef 250 tl mi haftada? lylese tutdurursun bence
aynen öyle. Bir yerden baslamak gerek ve gercekten damliya damliya göl oluyorBecerebilirsem 250. Birikim yapmam lazim. Gelen gidiyor cunku.
Selam kizlar,
bugünde 14€ biraktim marketde. Daha tam haftalik alisverisde yapmadim, daha misafir gelcek et met alcam o bi 30€ tutar, bassagligina gitcez cay ve cikolata götüreyim diyorum. Oda 15€ tutar. Bütceyi tuturamam bu hafta herhalde bakalim.
Dün makarna yaptik, bugün etli bulgur pilavi var planda...obir günler icin hic bir fikrim yok. Sizler ne planliyorsunuz?
[/QUOTE
Bu hafta pişireceklerim:Selam kizlar,
bugünde 14€ biraktim marketde. Daha tam haftalik alisverisde yapmadim, daha misafir gelcek et met alcam o bi 30€ tutar, bassagligina gitcez cay ve cikolata götüreyim diyorum. Oda 15€ tutar. Bütceyi tuturamam bu hafta herhalde bakalim.
Dün makarna yaptik, bugün etli bulgur pilavi var planda...obir günler icin hic bir fikrim yok. Sizler ne planliyorsunuz?
Sadece peynir almaya gidiyorum en az 80 tutuyor. Üçte biri gidiyor haftalık hedefin.Benim dünkü market ve bugünkü pazar harcamasindan sonra 55 TL param kaldı.
Bu haftayı çıkartır mı bilmiyorum.
Evdekilerden yemek yapacağım ama kahvaltılık bir kalem biterse eksiye düşerim direkt
kendin peynir yapmayi düsündün mü hic?Sadece peynir almaya gidiyorum en az 80 tutuyor. Üçte biri gidiyor haftalık hedefin.
Düşünmenin ötesine geçtimkendin peynir yapmayi düsündün mü hic?
Bu hafta market alisverisi 95 tl tuttu. Pazara gidilir diye dusunuyorum bakalimBu haftayi boyle atlatsak keske.
ezine dedigin ne canim? bana bir arkadas virusdan önce ziyaretime geldiginde getirirdi. Cok ama cok lezzetliydi. Süt mayasiyla yapardi.Düşünmenin ötesine geçtim
Ben birkaç kere denedim ama lor peyniri oldu hep.
Ezine peyniri yapmayı öğrensem evde yaparım
bizdede öyle kiza genelde herseyi organic aliyoruz. Yemiyen cocuk zor ya. Bendede var öyleoglan icin siparis verdim 65 tl meyve sebze siparisi. Ona organik aliyorumBu aldiklarim bir ay gidecek ona. Yemiyor hic bir sey.Pazarda 30 tl harcamis annem. Evde vardi bir cok sey.
190 tl gitti bilegelecek cumaya kadar 60 tl limitim var. Hayirlisi
Beyaz peynir, sert ve yağlı, biraz da tuzlu.ezine dedigin ne canim? bana bir arkadas virusdan önce ziyaretime geldiginde getirirdi. Cok ama cok lezzetliydi. Süt mayasiyla yapardi.
Astarı yüzünden pahalıya geliyor Asmin. Bir de uğraşması çabası. Süt bedava olacak ki yapacağına değsin. Haftada 2 kiloya yakın yeniyor bazen.kendin peynir yapmayi düsündün mü hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?