Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Selam kizlar,
bugünde 14€ biraktim marketde. Daha tam haftalik alisverisde yapmadim, daha misafir gelcek et met alcam o bi 30€ tutar, bassagligina gitcez cay ve cikolata götüreyim diyorum. Oda 15€ tutar. Bütceyi tuturamam bu hafta herhalde bakalim.
Dün makarna yaptik, bugün etli bulgur pilavi var planda...obir günler icin hic bir fikrim yok. Sizler ne planliyorsunuz?

Bu hafta pişireceklerim:
Yarına bamya var domates soslu yanına makarna yaparım diyorum.
Kabak dolma, patlıcan musakka, menemen, patates salatası, mercimek çorba,etli nohut,pilav vs.yapacagim.

Benim dünkü market ve bugünkü pazar harcamasindan sonra 55 TL param kaldı.
Bu haftayı çıkartır mı bilmiyorum.
Evdekilerden yemek yapacağım ama kahvaltılık bir kalem biterse eksiye düşerim direkt
Sadece peynir almaya gidiyorum en az 80 tutuyor. Üçte biri gidiyor haftalık hedefin.

Bu hafta market alisverisi 95 tl tuttu. Pazara gidilir diye dusunuyorum bakalim Bu haftayi boyle atlatsak keske.

oglan icin siparis verdim 65 tl meyve sebze siparisi. Ona organik aliyorum Bu aldiklarim bir ay gidecek ona. Yemiyor hic bir sey.Pazarda 30 tl harcamis annem. Evde vardi bir cok sey.

190 tl gitti bile gelecek cumaya kadar 60 tl limitim var. Hayirlisi

bizdede öyle kiza genelde herseyi organic aliyoruz. Yemiyen cocuk zor ya. Bendede var öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…