Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaz günü evde kalmak istemiyor insan Asmin.Günaydin canlar,
dün 7€ harcadim.
Esim evde, annemde yok. Cogu zaman disarda oluruz biz artik. Yani asil harcamalar gezmege gidiyor, markete gidincede kurus sayiyorum
bizim ev cati kati ve kücük olunca zaten firin gibi oluyor yazin canim. Esimde evde olunca bol bol disariya gidiyoruz. Bende ise baslamadan birlikte gezelim dedikde, tasinmada var, biraz dikat etmeliyiz tabi masraflara.Yaz günü evde kalmak istemiyor insan Asmin.
Bütün kış evdeydim. Hele çocuklar nasıl bunaldı. Kimsenin olmadığı yerlerde vakit geçiriyoruz biz de.
keske komsun olsam, hergün kendimi yemege zorla davet ederdim
Keşke canım .Çok severim misafiri.keske komsun olsam, hergün kendimi yemege zorla davet ederdim
o yemeklerin yarisini bile yapamiyorum malesef.
Bizde bugün karides ve salata var.
Esim dün 13€ harcamis marketde. Etti 24€. Bugünde karides, yumurta ve üzüm almali. oda 20 ye yakin tutar. Haftalik planim yok, disarda cok geziyoruz, bazen disarda atistiriyoruz.
Epey almışsın canım zaten aşurelik ve çerezler çok tutarBen de 1040 TL harcayarak rekor kırdım.
Tabii stok var içinde bolca.
10 kilo toz şeker
10 kilo un
5 lt sıvı yağ
5 lt sızma z. Yağı
Bayağı bir bakliyat,makarna
Aşurelik alışveriş
Sağlıklı çerezler ve ceviz.
Sebze, meyve.
Kağıt ürünleri stoğu
Şampuan,duş Jeli, ıslak mendil,bakım ürünleri vs derken aslında bir kaç aylık ürün almışım.
Allah kullanmak nasip etsin sağlıkla inşallah.
ama baya stoklukda almışsın canım.Ben de 1040 TL harcayarak rekor kırdım.
Tabii stok var içinde bolca.
10 kilo toz şeker
10 kilo un
5 lt sıvı yağ
5 lt sızma z. Yağı
Bayağı bir bakliyat,makarna
Aşurelik alışveriş
Sağlıklı çerezler ve ceviz.
Sebze, meyve.
Kağıt ürünleri stoğu
Şampuan,duş Jeli, ıslak mendil,bakım ürünleri vs derken aslında bir kaç aylık ürün almışım.
Allah kullanmak nasip etsin sağlıkla inşallah.
Epey almışsın canım zaten aşurelik ve çerezler çok tutar
Ben de kışlık işi bitince stoklara geçmeyi planlıyorum.
Aynen kızlar, okullar acilmayinca parayı stoğa gömeyim dedim.ama baya stoklukda almışsın canım.
okuma yazma biliyorlar, yeter zatenAynen kızlar, okullar acilmayinca parayı stoğa gömeyim dedim.