- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Benim temel ihtiyaclar için 250 TL bütçem kesinlikle tutmuyor.Ee bu saydiklarinin hemen hapsi temel ihtiyac zaten, insanlar olsun vala bu ne boyle!
2000!!! Ve siz iki kisilik bir ailesiniz. Kalabalik aileler bitti ozamanBenim temel ihtiyaclar için 250 TL bütçem kesinlikle tutmuyor.
Kasabı her zaman ayrı tutuyorum, biz biraz etcil bir aileyiz ve ciddi pahalı.
Önceki hafta kuruyemiş neredeyse bütçe kadar tuttu. Onu da çıkardım.
Su 30-45 tutuyor.
Çok mu harcıyoruz diye hep takip ederim mutfak harcamalarıni ama bir dal maydanoz ziyan olmaz, ya da bir lokma yemek çöpe atilmaz.
Dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum, yemekleri hep ona göre ayarlarım.
Son aylarda ortalama mutfak masrafı aylık 2000 TL nin altına hiç düşmüyor.
Öyle aburcubur ya da gereksiz birşey de almam ama fiyatlar ciddi yuksek
Ben biraz da sağlıklı şeyler tercih ettiğim için fiyatlar artıyor olabilir ama ciddi pahalı herşey.2000!!! Ve siz iki kisilik bir ailesiniz. Kalabalik aileler bitti ozaman
Suyu arıtma ile çözdük. Eti haftada 1 pişiriyorum. Ben daha çok sebze ve aperatif şeyler yiyorum. Kuruyemiş de pahalı sahiden. Kahvaltılık da baya tutuyor. Gıda fiyatları 250 ile zor. Bu hafta kırıyemiş de aldığım için bende tutturamadım.Benim temel ihtiyaclar için 250 TL bütçem kesinlikle tutmuyor.
Kasabı her zaman ayrı tutuyorum, biz biraz etcil bir aileyiz ve ciddi pahalı.
Önceki hafta kuruyemiş neredeyse bütçe kadar tuttu. Onu da çıkardım.
Su 30-45 tutuyor.
Çok mu harcıyoruz diye hep takip ederim mutfak harcamalarıni ama bir dal maydanoz ziyan olmaz, ya da bir lokma yemek çöpe atilmaz.
Dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum, yemekleri hep ona göre ayarlarım.
Son aylarda ortalama mutfak masrafı aylık 2000 TL nin altına hiç düşmüyor.
Öyle aburcubur ya da gereksiz birşey de almam ama fiyatlar ciddi yuksek
Kuru fasülye 2gün yeter. Sonra bayram zaten. Sonrasını düşünmedimsizler bu hafta ne pisirceksiniz?
bizde dün firinda et ve patates vardi, bugün sebzeli, etli bulgur pilavi, yarin manti...obir günler icin hic fikrim yok
Ben de o kadar dikkat ederken birden bende de ipin ucu kactiGünaydın herkese.
Bu hafta ipin ucu kaçtı. 500 ü geçmiştir.
Bayramdan sonra dikkat etmeye devam .
Sık gidince fazla harcanıyor gerçektenHaftanın ilk aliş verişini dün yaptım £31 birakmişim, çok acelem olduğundan acilleri aldım... Pandemiden beridir market harcamamiz çok düştü, ben işi giderken büyük bir markete parkediyordum öyle olunca her seferinde bişeyler alırdım... Bahçe de var şimdi, çok cikmam gerekmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?