• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Ee bu saydiklarinin hemen hapsi temel ihtiyac zaten, insanlar olsun vala bu ne boyle!
Benim temel ihtiyaclar için 250 TL bütçem kesinlikle tutmuyor.
Kasabı her zaman ayrı tutuyorum, biz biraz etcil bir aileyiz ve ciddi pahalı.
Önceki hafta kuruyemiş neredeyse bütçe kadar tuttu. Onu da çıkardım.
Su 30-45 tutuyor.
Çok mu harcıyoruz diye hep takip ederim mutfak harcamalarıni ama bir dal maydanoz ziyan olmaz, ya da bir lokma yemek çöpe atilmaz.
Dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum, yemekleri hep ona göre ayarlarım.
Son aylarda ortalama mutfak masrafı aylık 2000 TL nin altına hiç düşmüyor.
Öyle aburcubur ya da gereksiz birşey de almam ama fiyatlar ciddi yuksek

Su 30-45 tutuyor.
Çok mu harcıyoruz diye hep takip ederim mutfak harcamalarıni ama bir dal maydanoz ziyan olmaz, ya da bir lokma yemek çöpe atilmaz.
Dengeli ve sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum, yemekleri hep ona göre ayarlarım.
2000!!! Ve siz iki kisilik bir ailesiniz. Kalabalik aileler bitti ozaman

2000!!! Ve siz iki kisilik bir ailesiniz. Kalabalik aileler bitti ozaman
Ben biraz da sağlıklı şeyler tercih ettiğim için fiyatlar artıyor olabilir ama ciddi pahalı herşey.
Ve benim dondurucu, stok sağlamdı ona rağmen bu rakamlar.
Gerçekten kalabalık aileleri düşünemiyorum

iki marketde toplam 38€ biraktim geldim. Icinde pisirmelik birsey yok. Salata malzemesi, peynir, kahvaltilik seyler.
Biraz evdekilerle birseyler pisirmeliyim bu hafta.

Su 30-45 tutuyor.
Suyu arıtma ile çözdük. Eti haftada 1 pişiriyorum. Ben daha çok sebze ve aperatif şeyler yiyorum. Kuruyemiş de pahalı sahiden. Kahvaltılık da baya tutuyor. Gıda fiyatları 250 ile zor. Bu hafta kırıyemiş de aldığım için bende tutturamadım.

Haftanın ilk aliş verişini dün yaptım £31 birakmişim, çok acelem olduğundan acilleri aldım... Pandemiden beridir market harcamamiz çok düştü, ben işi giderken büyük bir markete parkediyordum öyle olunca her seferinde bişeyler alırdım... Bahçe de var şimdi, çok cikmam gerekmiyor..

Selam kizlar,

bende bugün 30€ biraktim geldim. Etti 68€ bu hafta.
Esimle birlikte su alcaz daha. Artik cumartesi mi gideriz, pazartesi mi bilmiyorum.
Halen kiza bez, islak bez, mama, sabun gibi seyler stokda var evde. Onlarda olmasa 100€ yetmiyecek kesin haftalik

Haftanın ilk aliş verişini dün yaptım £31 birakmişim, çok acelem olduğundan acilleri aldım... Pandemiden beridir market harcamamiz çok düştü, ben işi giderken büyük bir markete parkediyordum öyle olunca her seferinde bişeyler alırdım... Bahçe de var şimdi, çok cikmam gerekmiyor..
Sık gidince fazla harcanıyor gerçekten

Biz daha bir kac koli su alcaz, yogurt ve kasar peyniride lazim. Bakalim artik yarin aliriz diye düsünüyorum.
Yani yine bütcenin altinda kalirimda herhalde, ama dedigim gibi stoklarim var diye basariyorum.
Dün arkadas koyun kesmege gitmis. 20kg 170€ ödemisler. Kasapda kusbasi 13-14€, pirzola 16€, kiyma 6€...yeni evde kücük bir buzluk alirsak bizde kestirelim daha uygun.

Selam kizlar,

bugünde 27€ biraktik marketde. 3 koli su, kiza 6 litre su, yogurt, süt, taze sogan, kirmizi biber, elma, organic yumurta, 2 paket pizza peyniri, salatalik aldim. 95€ harcadim bu hafta. Ama stokdan kullandim ve et almadim. Haftaya misafirlerim var, tutturamsm herhalde.

Bu hafta market alisverisi 95 tl tuttu. Pazara gidilir diye dusunuyorum bakalim 🤷🏻‍♀️ Bu haftayi boyle atlatsak keske.

Back