- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Bir paket carte dor 17,50 TL ye satılıyor.Ben bu hafta 50 TL lik dondurma aldım
Hep boğazdan batiyorum ben.
Aynen canım ya.Bir paket carte dor 17,50 TL ye satılıyor.
Dondurma almazsan kuruyemiş alacaksın o cook daha pahalı
Çok şükür canım yalan mı söylicemHsmilesiniz bir de
Ne biliyim ceviz, badem, yemiş alsanız o kadar tutar.
Umarım gerçekten sagliklisinizdir.
Her zaman bekleriz. Sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah. Kan değerleriniz iyiyse sorun yok demektir.Çok şükür canım yalan mı söylicemyiyorum ceviz badem bi kere aldık kaç hafta oldu daha gidiyo haftalık alıncak bişey değil, arkadaşın dediği gibi bebek gelince masraflar artar tabi o zaman katılırım bende aranıza
Çok teşekkür ederim, siz de sağlıkla büyütün çocuklarınızı, bol bereketli olsun topiğinizHer zaman bekleriz. Sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah. Kan değerleriniz iyiyse sorun yok demektir.
saglikla alin kucaginiza. Insan onlara server harciyor seve seveÇok teşekkür ederim, siz de sağlıkla büyütün çocuklarınızı, bol bereketli olsun topiğiniz
evdeki kisi sayisi, yasadiginiz sehir de bir etkendir buna. Amac hedefi tutdurmak evet, ama tutduramasakda dahada dikatli harciyoruz. Oda bir basari.Biz mi çok yiyoruz acaba kızlar siz mi çok sıkıyosunuz. Temizlik malzemeleri vs de dahil et balık meyve peynir vs alınabilir mi bu paraya 1 haftalık?
benim durumum farkli, almanyadayim ben. Türkyedeki arhadaslar zorluklara ragmrn cok iyi gidiyorlar bencedeAnladım.. istanbulda 3 kişiyiz bu da etkilidir muhakkak ama aşırı zor bize şaşırdım. eşim etsiz yemek hayatta yemez. Her gün 1 kutu süt 4 6 yumurta gider... Çamaşır makşnesi hiç durmaz çocuk da küçük olunca vs gerçekten yapanı ayakta alkışlıyorum harikasınız.
Aynen öyle olcak batırcak bizi hele de ilk olunca bide zor oluncasaglikla alin kucaginiza. Insan onlara server harciyor seve seve
Tutturamiyoruz zaten. 3 günde bitiriyoruz bütçeyi.Biz mi çok yiyoruz acaba kızlar siz mi çok sıkıyosunuz. Temizlik malzemeleri vs de dahil et balık meyve peynir vs alınabilir mi bu paraya 1 haftalık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?