Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Bir paket carte dor 17,50 TL ye satılıyor.
Dondurma almazsan kuruyemiş alacaksın o cook daha pahalı
Aynen canım ya.
Bir de aflatoksin düşün. Zararlı gıda araştırırken deli çıkacağım. Biri de çıkıp şu güvenli, şu sağlıklı desin. Onda bu var,bunda şu var derken eeeh saldım gitti oluyor arada. Herşeyi evde pişiriyorum zaten. Dondurmayı yapmaya da üşeniyorum valla. Uzun iş o.

Hsmilesiniz bir de
Ne biliyim ceviz, badem, yemiş alsanız o kadar tutar.
Umarım gerçekten sagliklisinizdir.
Çok şükür canım yalan mı söylicem yiyorum ceviz badem bi kere aldık kaç hafta oldu daha gidiyo haftalık alıncak bişey değil, arkadaşın dediği gibi bebek gelince masraflar artar tabi o zaman katılırım bende aranıza

Her zaman bekleriz. Sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah. Kan değerleriniz iyiyse sorun yok demektir.

Biz mi çok yiyoruz acaba kızlar siz mi çok sıkıyosunuz. Temizlik malzemeleri vs de dahil et balık meyve peynir vs alınabilir mi bu paraya 1 haftalık?
evdeki kisi sayisi, yasadiginiz sehir de bir etkendir buna. Amac hedefi tutdurmak evet, ama tutduramasakda dahada dikatli harciyoruz. Oda bir basari.

benim durumum farkli, almanyadayim ben. Türkyedeki arhadaslar zorluklara ragmrn cok iyi gidiyorlar bencede
neyse ben erkenciyim sabah.
iyi geceler

Günaydın hanımlar,

Dün annemlerin oraya a101 açılmış, açılış gününe özel fairy 90 tane tablet 60₺ ve selpak 10lu havlu kağıt 10₺ydi havlu kağıttan da aldım 2 tane .

Bütçeden düşmedim çünkü stokluk ve halen 135₺ deyim. Dün de harcamasız günümdü.

Kışlık hazırlıklar için gidecek hayli, onu ayırmıştım. 135₺de sanırım bugün yarın biter kahvaltılık alışverişi yapmam lazım.

8 liram kalmisti attim kumbaraya. Bugun 250 lirayla tekrar basliyorum haftaya

100 market
100 pazar
50 kasap olarak ayirdim kabaca

Bakalim bu hafta ne olacak

Yani gerçekten yemeyeceksen olur bu iş yoksa sağlıklı dengeli beselenecegim dersen olmaz...
Meyve sebze süt ürünleri arada çerez...Bunlar bile cok büyük kalem...Hep derim yağ alsam 2 ay yeter 40 lira...Peynir de taş çatlasın 10 gün yeter 40 lira

Günaydın hanımlar.
Tatlu çok haklısın. Ürün fiyatları sürekli artarken maaşlar aynı hızla yükselmiyor. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun. İki-üç yıl önce yaptığım alışverişleri simdiyle kiyasliyorum ,alınan miktarlar ve ürünler aynı fiyat neredeyse 3 katı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…