- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Çarşambalar benim iflas ettiğim günHiç harcamayanlar ve parayı bitirenler neler oluyor bize
Ayın 15 inde gümbür gümbür geliyorum.Çarşambalar benim iflas ettiğim gün
Öncesi ve sonrası iyiyim aslında
gecen hafta katilmadin ama dimiMerhaba kızlar
Bende aranıza yeni katıldım.
Geçen hafta 320 tl market ve kahvaltılık alışverişi yapıldı :)
Uc gundur hiç harcama yapmadım.
Bütçem hala duruyor ama yarına alınacaklar var.
Iki haftadir çok hızlı başlıyorum çarşamba gelince gümlüyorumAyın 15 inde gümbür gümbür geliyorum.
Dermişim
Yani inşallah,umudum var hâlâ.
Kendin yemezsen sorun olmazEvet hesabima göre 49€ kaldi bu hafta. Aksam planladigimdan fazla harcadim cünkü cuma günü yol icin arkadaslara pogaca yapmaya karar verdim.
Hep bu iyi niyetimden battim dermisim
Saka bir yanada ben haftayi erken kapatiyorum ve bu hafta hep annemin getirdigi yemekleri yedik, ekmegide annem getirdi.
Bakalim haftaya o bütceyi nasil tutdurcam
Ben de yarın gumleyecegim gibi görünüyor.Iki haftadir çok hızlı başlıyorum çarşamba gelince gümlüyorum
ben rejime devam. Canim yasak hic birsey cekmiyor bu aralar. Umarim böyle devam ederKendin yemezsen sorun olmaz
bence 250 de kalin. Tutduramazsaniz bile, gayret gösterdiginiz icin normalden daha az harcarsiniz.250 tl limit asla yetmiyor, 300 olarak mi degistirsek acaba.
Büyük kalemler almadigimiz halde yetmiyor250 tl limit asla yetmiyor, 300 olarak mi degistirsek acaba.
ciddimisin? Bide ekmegini bile kendin yapiyorsun!Büyük kalemler almadigimiz halde yetmiyor
Korona dönemi hep kk ile alışveriş yaptığım için harcamaları üç aylık kontrol ettim.
Buna göre benim haftalık ihtiyacım 500 TL olmalı.
Kasap ve su harcaması hariç.
Ekmek normalde çok tuketilmiyorsa hazırı daha ucuza geliyor benim fikrim.ciddimisin? Bide ekmegini bile kendin yapiyorsun!
Ekmeği taşla yapmiyorum ama sonuçtaciddimisin? Bide ekmegini bile kendin yapiyorsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?