Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

günaydin canim,

bugün 0 harcama olabilir bende.
Bu haftada sanki bütceyi tuturcam, ama buzluktan yedik ve annemin getirdiklerini bitirmege calisiyorum. Yoksa biraz zordu bence.
Ben de 0 harcama yazıyorum bugüne. Dışarı çıkmayınca harcanmiyor. Netten uzak durursam tabii.
Kalan param 155 TL. Etin,sebzem,meyvem var. Süt alırım haftasonu yoğurt yapmak için.

ne diyeti bu canim?
Hamilelik şekerinden şüphelendi doktor bir ayda 3.7kg aldım önümüzdeki hafta test yapacaklar o zamana kadar gebelik diyeti verdi onu yapıyorum. Toplamda 7.3 kg aldım ama bebeğin suyu da fazla. Eğer şeker çıkarsa diyeti biraz daha sıklaştıracağım

bende seker cikmisti canim. Insallah sende cikmaz. Yenekten sonra mutlaka yarim saat yürüyüs yap demisti doktorum

Çok zor gerçekten, sağlık olsun tabi de. Yürüyüş süper fikir, yapayım ben de yemek sonrası
doktorum öylece yemekten sonraki sekeri düsüre bilecegimi demisti canim.
Ben 4 hafta yemekle dengeliye bildim, ardindan malesef insulin kullanmaya mecbur kaldim. Bu kezde kilo vermemek icin cabaliyordum hayatimda ilk kez

doktorum öylece yemekten sonraki sekeri düsüre bilecegimi demisti canim.
Ben 4 hafta yemekle dengeliye bildim, ardindan malesef insulin kullanmaya mecbur kaldim. Bu kezde kilo vermemek icin cabaliyordum hayatimda ilk kez
Çok tuhaf değil mi ya insana neler yaptırıyor sıpalar. Bir tuhaflık olduğunu ben de seziyorum aslında yemek sonrası hemen tatlı ihtiyacım oluyor, ya şekerli bir meyve ya nutella istiyor canım

Bir de sigara içiyordum bebek öncesinde tabi haberim olmadığı için 6 hafta içtim ve öğrenince kestim. Şimdi yemekte de aynı şekilde olunca postpartumun ilk ışıklarını görüyor gibiyim tünelin ucundan

26 yil cok felaket sigara ictim ben. Ne yaptimsa birakamadim, taki hamile kalana kadar. Insan evladi icin herseyi yaparmis. 3 yildir icmiyorum, onun icin saglikli kalmak icin.
Cidden cocuguna olan sevgi anlatilmaz birseymis.
Allah korusun hepsini, bahtlarida güzel olsun

Aminnn Asminim, rüyalarımda hep o yaramaz paketleri görüyorum bir tane içiyorum sonra hamileydim diyip pişman oluyorum. Doktora ağladığım tek şey oldu, bir tane bile içemezsin dedi

Bahtları, şansları güzel olsun

geciyor canim, bende ayni rüyalari görüyordum
ama artik kizim icin saglikli olcam, ona iyi örnek olcam dedim, birdahada elimi sürmem. Biz iki kisi iciyorduk. Abartmiyorum su anki mutfakmasrafimiz kadar sigaraya gidiyordu.
Yarin ne pisirsek alis verise gitcemde, ne alsam diye düsünüyorum

Ben minik güveçlerin içine, en alta patates püresi üzerine minik köfteler, üstüne domates sos ve pişmeye yakın da kaşar serpiyorum.

Kişi sayısı kadar oluyor, artmıyor ve pek havalı yanına pilav ya da makarna güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…