peynirNe aldin asmin
günaydin canim,hayırlı günler herkese.
Az harcamalı ,hedeflerin tuttuğu bir gün olsun inşallah.
Ben de 0 harcama yazıyorum bugüne. Dışarı çıkmayınca harcanmiyor. Netten uzak durursam tabii.günaydin canim,
bugün 0 harcama olabilir bende.
Bu haftada sanki bütceyi tuturcam, ama buzluktan yedik ve annemin getirdiklerini bitirmege calisiyorum. Yoksa biraz zordu bence.
sen hamilesin sen bütceni bence yükselt canim. Senin cok saglikli beslenmen gerekTost ekmeği ve buğday ekmek 16₺ bu hafta siftahım
Buzluktan mantı, bezelye gidiyorum yuvarlanarak
sen hamilesin sen bütceni bence yükselt canim. Senin cok saglikli beslenmen gerek
ne diyeti bu canim?Stoklarım çok sağlam tatlım ama ne fayda hamilelik diyeti yapıyorum zaten
Hamilelik şekerinden şüphelendi doktor bir ayda 3.7kg aldımne diyeti bu canim?
bende seker cikmisti canim. Insallah sende cikmaz. Yenekten sonra mutlaka yarim saat yürüyüs yap demisti doktorumHamilelik şekerinden şüphelendi doktor bir ayda 3.7kg aldımönümüzdeki hafta test yapacaklar o zamana kadar gebelik diyeti verdi onu yapıyorum. Toplamda 7.3 kg aldım ama bebeğin suyu da fazla. Eğer şeker çıkarsa diyeti biraz daha sıklaştıracağım
bende seker cikmisti canim. Insallah sende cikmaz. Yenekten sonra mutlaka yarim saat yürüyüs yap demisti doktorum
doktorum öylece yemekten sonraki sekeri düsüre bilecegimi demisti canim.Çok zor gerçekten, sağlık olsun tabi de. Yürüyüş süper fikir, yapayım ben de yemek sonrası
Çok tuhaf değil mi yadoktorum öylece yemekten sonraki sekeri düsüre bilecegimi demisti canim.
Ben 4 hafta yemekle dengeliye bildim, ardindan malesef insulin kullanmaya mecbur kaldim. Bu kezde kilo vermemek icin cabaliyordum hayatimda ilk kez
26 yil cok felaket sigara ictim ben. Ne yaptimsa birakamadim, taki hamile kalana kadar. Insan evladi icin herseyi yaparmis. 3 yildir icmiyorum, onun icin saglikli kalmak icin.Çok tuhaf değil mi yainsana neler yaptırıyor sıpalar. Bir tuhaflık olduğunu ben de seziyorum aslında yemek sonrası hemen tatlı ihtiyacım oluyor, ya şekerli bir meyve ya nutella istiyor canım
Bir de sigara içiyordum bebek öncesinde tabi haberim olmadığı için 6 hafta içtim ve öğrenince kestim. Şimdi yemekte de aynı şekilde olunca postpartumun ilk ışıklarını görüyor gibiyim tünelin ucundan
26 yil cok felaket sigara ictim ben. Ne yaptimsa birakamadim, taki hamile kalana kadar. Insan evladi icin herseyi yaparmis. 3 yildir icmiyorum, onun icin saglikli kalmak icin.
Cidden cocuguna olan sevgi anlatilmaz birseymis.
Allah korusun hepsini, bahtlarida güzel olsun
Heyyooo bulgur köftesi süper fikir ben de yapayım bugünyarin menümüz
evde ben haric herkese yogurtlu bulgur köftesi
bana kutu balikyine ayri ayri yemek yapamam
geciyor canim, bende ayni rüyalari görüyordumAminnn Asminim, rüyalarımda hep o yaramaz paketleri görüyorumbir tane içiyorum sonra hamileydim diyip pişman oluyorum. Doktora ağladığım tek şey oldu, bir tane bile içemezsin dedi
Bahtları, şansları güzel olsun
geciyor canim, bende ayni rüyalari görüyordum
ama artik kizim icin saglikli olcam, ona iyi örnek olcam dedim, birdahada elimi sürmem. Biz iki kisi iciyorduk. Abartmiyorum su anki mutfakmasrafimiz kadar sigaraya gidiyordu.
Yarin ne pisirsekalis verise gitcemde, ne alsam diye düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?