Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Bize memleketten peynir ceviz pirinc tereyag eriste meyve kurulari geliyor

Burda esimin ablasinin bahcesi var taze fasulye veriyor buzlugu dolduruyor

Gecende birer cuval patates ve sogan geldi akrabamizdan.

Bunlar da olmasa iyice artar alinacaklar. Iki kisiyiz ona ragmen harcaniyor bayagi

Memleketten aileler br seyler yollayinca iyi oluyor. Hic tereyagi almam marketten mesela. Bu bir artı. Almak zorunda olanlar icin cok pahali

Öyle iste...

800 küsur market harcaması ama hâlâ eksik var .
Et yok,deterjan yok içinde. Buna rağmen haftalık 250 tutmuyor. Başaranların daha önce yazdığım gibi ailelerden desteği var. Biz de müsrif değiliz. Tutsa bizim de tutar. Aksine ikna etmek isteyenler yazabilir, önerilere açığım.

Listeyi tamamlayayim ben de bir kaç gün bir şey almayacağım inşallah. 10 lira olsun arttırmak istiyorum.
peynir bitti. Çıktık almaya. Başka şeylerde alınca hedef tutmadı bu hafta. Bu peynir bize 2hafta yeter. Umarım haftaya tutar hedefim.

Alacaklarımı aldım haftasonu. Ancak bu şekilde 250 yetiyor bize. Bu hafta bayağı bir para arttırmak istiyorum.

Haftalık bütçeden kalan 90 lirayı kışlık hazırlıklarıyla sıfırladım ama bu hafta stok ya da kışlık hazırlıklar için bütçeden harcamayacağım.

Yalnızca haftalık mutfak alışverişi için kullanacağım

Günü sıfır harcamaya kapattım çok şükür.
Yarın ceviz ve tatlandırıcı almam lazım. Sözüm ona eksik kalmamıştı.

Selam kizlar,

bende demin süt, salata, 20 yumurta, avocado, muz, kiraz, yogurt aldim, 19 € gitti.
Daha haftalik yemek listesi yapmadim. Onu yapip birdaha alisverise giderim bu hafta kesin

Selamlar herkese.
Ceviz,muz, tatlandırıcı, lokum ve poşete 95 TL verdim. Şimdi bir kaç gün sıfır harcamalı geçmeli.yoksa hafta sonu zor gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…