- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 32
ILsun en azından kendimize dur diyebilirizHoşgeldiniz,hayırlı olsun.
Günümüz şartlarında zor olsa da denge sağlamaya çalışıyoruz bütçede. Buna şükür ne diyelim.
Hbuldum tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ILsun en azından kendimize dur diyebilirizHoşgeldiniz,hayırlı olsun.
Günümüz şartlarında zor olsa da denge sağlamaya çalışıyoruz bütçede. Buna şükür ne diyelim.
Yok tatlım bu haftadayımgecen hafta katilmadin ama dimi
hosgeldin
haftada bir gitmek daha iyi zaten. Insan yoksa her gitdiginde ilaki birsey aliyorYok tatlım bu haftadayım
Şu ana madar birşey almadık
Bakalım cumartesi ne olacak :)
Biz çalıştığımız için genelde cumartesi günleri gidiyoruz alışverişe
Aynen öyle...haftada bir gitmek daha iyi zaten. Insan yoksa her gitdiginde ilaki birsey aliyor
Nasıl oluyor oKaç kişilik aile mutfağı bütçesi bu kızlar merak ettim benim haftalık alışverişim 50tlyi geçmiyo da, iki kişiyiz
Yoo hepsi sebzeye gidiyo zaten, et, tavuk, kıyma falan oluyo hep buzlukta fazla fazla, sebze de ucuz, yaptığım bi yemeğe en fazla iki biber bi domates bi patates soğan kullanıyorum kalıyo bile yemek biz çok az yiyoruz heralde, kahvaltıyı zaten tek yapıyorum öğle yemeği yok bi akşam, dolapta uzun süre kalıp kullanamadığım sebzeler bile oluyo bazen bitmediğindenNasıl oluyor o
Herşeyi kendiniz mi uretiyorsunuz
Ya da ölüm orucu falan mı
Yoğurt süt yumurta da ufak alıyoruz o bile zor bitiyo iştahsız insanlarız herhalNasıl oluyor o
Herşeyi kendiniz mi uretiyorsunuz
Ya da ölüm orucu falan mı
Anladım ölüm orucu buYoo hepsi sebzeye gidiyo zaten, et, tavuk, kıyma falan oluyo hep buzlukta fazla fazla, sebze de ucuz, yaptığım bi yemeğe en fazla iki biber bi domates bi patates soğan kullanıyorum kalıyo bile yemek biz çok az yiyoruz heralde, kahvaltıyı zaten tek yapıyorum öğle yemeği yok bi akşam, dolapta uzun süre kalıp kullanamadığım sebzeler bile oluyo bazen bitmediğinden
Evet hatta haftalık değil iki haftada bir yapıyorum ben alışverişi hatta bazen daha da uzuyo, ama çok şükür sağlıklıyız cebe de yarıyo bi yandan ehehAnladım ölüm orucu bu
Biz de iki kişiyiz kasap hariç aylık en az 2 bin gider.
Kış hazırlığı ve stok olduğu halde.
Meyvenin kilosu 10 TL, sebzelerde 5 TL den aşağı yok.
Siz gerçekten yemiyorsunuz
Hoşgeldiniz hayırlı olsun.Kaç kişilik aile mutfağı bütçesi bu kızlar merak ettim benim haftalık alışverişim 50tlyi geçmiyo da, iki kişiyiz
Kahvemsi bazı şehirler gerçekten hesaplı. Fiyat farkını görsen inanamazsin.Anladım ölüm orucu bu
Biz de iki kişiyiz kasap hariç aylık en az 2 bin gider.
Kış hazırlığı ve stok olduğu halde.
Meyvenin kilosu 10 TL, sebzelerde 5 TL den aşağı yok.
Siz gerçekten yemiyorsunuz
Hsmilesiniz bir deEvet hatta haftalık değil iki haftada bir yapıyorum ben alışverişi hatta bazen daha da uzuyo, ama çok şükür sağlıklıyız cebe de yarıyo bi yandan eheh
Mutlaka şehire göre fark vardır o konuda hemfikirim ama 50 TL ile iki hafta kafam almıyorKahvemsi bazı şehirler gerçekten hesaplı. Fiyat farkını görsen inanamazsin.
Üreticiye kolay ulaştıkları için çok ucuza alabiliyor insanlar.
Bizim 100 TL ye yaptığım aynı alışverişi Mersin deki arkadaşım 35-40 a yapıyordu mesela.
Mesela başka bir arkadaşımın hem kendi hem eş ailesi köyde. Et,sebze,bakliyat ,yumurta , süt hep köyden geliyordu.sadece temizlik mlz alıp bir de bize ne çok harcıyorsunuz derdi . Yok anacım köyde akrabam ne yapayım.Mutlaka şehire göre fark vardır o konuda hemfikirim ama 50 TL ile iki hafta kafam almıyor
Ben bu hafta 50 TL lik dondurma aldımMutlaka şehire göre fark vardır o konuda hemfikirim ama 50 TL ile iki hafta kafam almıyor
Bizim köyümüz bile yokMesela başka bir arkadaşımın hem kendi hem eş ailesi köyde. Et,sebze,bakliyat ,yumurta , süt hep köyden geliyordu.sadece temizlik mlz alıp bir de bize ne çok harcıyorsunuz derdi . Yok anacım köyde akrabam ne yapayım.