- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
Sensiz olmaz zaten turtisimYarindan itibaren bende yapayim o zaman:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sensiz olmaz zaten turtisimYarindan itibaren bende yapayim o zaman:))
Bu ay nakit az ayirdim temkinli olmaliyim.Sensiz olmaz zaten turtisim
Yaaaa çok sevindim.Selam ahali;
Tutuy sen de kendini bir dene bakalım. deneye deneye öğreniyor ve ilerleme kaydediyoruz.
pure hazel bu ay benim de ekstra giderlerim çok olacak, mutfak giderlerini en azından dengelemem gerek.
K kahvemsi mutluluk stokluk uygun bir şey bulursam ben de alırım. :)) sigara stokların bitti mi?
bugün itibariyle yeniden başladıysak raporumu vereyim. pazartesi harcamam: 21,55 . su, ekmek ve kakao alındı. artık sigara almadığımız için gün içindeki harcamalarımız 50 tl altına inmiş oldu.
aynen canım benim de eylül 15 den sonra oturacak herşey .benim bu hafta hesaplar tutmadı,
kışlık ve stokluk alışverişi yaptım.
haftaya da yine stoğa ilavelerim olacak harcamalı olur,
benim tam düzen eylül itibari ile oturacak gibi
aynen bende stok yapmıyorum çok fazla . çoğu şeyi bittikçe alıyorumçoğumuz haftalık yapıyoruz. eğer siz aylık yapıyorsanız, kendinize aylık hedef koyabilirsiniz.
şu an kışlık hazırlıklar yapılıyor. hedefi tutturmak kolay değil. yine de bir farkındalık oluşturuyor ve daha özenli- minimal- davranmaya teşvik etmiş oluyor.
Bende ayni sekilde. Evde 2 yetiskiniz. O kadar tikistirmanin alemi yok. Sıkıntı yaniaynen bende stok yapmıyorum çok fazla . çoğu şeyi bittikçe alıyorum
yerim yok .iki üç lira için evde tıkış tıkış yaşıyoruz .
üç sene önce aldığım bi parfüm vardı resmen kokusu gitmiş . ona üzüldüm mesela .rengi bile değişmiş .kıyıpta kullanamamıştım bile