• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Bende deneyeyim bakalım . Cumartesi pazar alışverişi yaptım.60 ora desem dün 35 markette harcandı .
Cumartesi zaten tatile çıkıyoruz

Selam ahali;

Tutuy Tutuy sen de kendini bir dene bakalım. deneye deneye öğreniyor ve ilerleme kaydediyoruz.
pure hazel pure hazel bu ay benim de ekstra giderlerim çok olacak, mutfak giderlerini en azından dengelemem gerek.
K kahvemsi mutluluk stokluk uygun bir şey bulursam ben de alırım. :)) sigara stokların bitti mi?

bugün itibariyle yeniden başladıysak raporumu vereyim. pazartesi harcamam: 21,55 . su, ekmek ve kakao alındı. artık sigara almadığımız için gün içindeki harcamalarımız 50 tl altına inmiş oldu.

Selam ahali;

Tutuy Tutuy sen de kendini bir dene bakalım. deneye deneye öğreniyor ve ilerleme kaydediyoruz.
pure hazel pure hazel bu ay benim de ekstra giderlerim çok olacak, mutfak giderlerini en azından dengelemem gerek.
K kahvemsi mutluluk stokluk uygun bir şey bulursam ben de alırım. :)) sigara stokların bitti mi?

bugün itibariyle yeniden başladıysak raporumu vereyim. pazartesi harcamam: 21,55 . su, ekmek ve kakao alındı. artık sigara almadığımız için gün içindeki harcamalarımız 50 tl altına inmiş oldu.
Yaaaa çok sevindim.
Kaç gundur almıyorsun sigara,nasıl gidiyor
Benim stoklarim epey var, ben maaşı alınca aylık alıyorum ama bu ay çok az içtim :)

günaydınlar.

migrosa gittik. 60 tl üzeri alış verişe 4 litre yudum ayçiçek yağı 12 tl.
oğulcanın kırtasiye ihtiyaçlarını da migrostan karşıladık. 478 lira tuttu toplamda. 6 adet de 4 litre yağ almış olduk. kırtasiye harcamaları zaten pahalı oluyor. ama çantası, matarası, kalem defter, kalem kutusu vs. hepsini aldık. kırtasiyeden almaya kalksak daha fazla olacaktı. hem stok yaptım, hem kırtasiyeyi aradan çıkardım. bunları haftalık harcamaya dahil etmiyorum tabi. :))

K kahvemsi mutluluk ; 4 gündür paket almıyoruz. daha öncekilerde arada fire verdim. şimdi istikrarlı gidiyoruz. eşim de aynı anda bıraktı. yalnız ben nikotin sakızı kullanıyorum.

salı günü harcama: 29,77 (market: ekmek, sebze-meyve)
çarşamba harcama: 50 tl (biraz gereksizdi. dışarda çay,kahve vs)

kışlık hazırlık derken benim 200 tl yi geçti ama bütün bir kış yardımcı olacaklarını düşününce şuan kardayım.
33 şişe menemen yaptim .5 şişesi litrelik geri kalanlarlar 850 ml
10 kg civarı patlıcan közledik (biz geç kahvaltılarda sote olarak tüketiyoruz )
8 şişe vişne
kızıma bez stoğu da yaptım 3 ay bez almayız (carrefour sleepy kilot bez ikiz paket 36.9 du . 150 tl üzeri alışverişe türktelekom kullanıcılarına 20 tl indirim kuponu veriyordu .ondanda yararlandı m :130 tl 8 paket bez almış oldum .)

merhaba bizde mutfak masrafi neredeyse 800 tl buluyor artık.. gerçi herşeyi zam. o 200 tlik hayal oldu:D

benim bu hafta hesaplar tutmadı,
kışlık ve stokluk alışverişi yaptım.
haftaya da yine stoğa ilavelerim olacak harcamalı olur,
benim tam düzen eylül itibari ile oturacak gibi
aynen canım benim de eylül 15 den sonra oturacak herşey .
iki hafta tatile çııyoruz zaten harcama hesabı yapmam

çoğumuz haftalık yapıyoruz. eğer siz aylık yapıyorsanız, kendinize aylık hedef koyabilirsiniz.

şu an kışlık hazırlıklar yapılıyor. hedefi tutturmak kolay değil. yine de bir farkındalık oluşturuyor ve daha özenli- minimal- davranmaya teşvik etmiş oluyor.
aynen bende stok yapmıyorum çok fazla . çoğu şeyi bittikçe alıyorum
yerim yok .iki üç lira için evde tıkış tıkış yaşıyoruz .
üç sene önce aldığım bi parfüm vardı resmen kokusu gitmiş . ona üzüldüm mesela .rengi bile değişmiş .kıyıpta kullanamamıştım bile

aynen bende stok yapmıyorum çok fazla . çoğu şeyi bittikçe alıyorum
yerim yok .iki üç lira için evde tıkış tıkış yaşıyoruz .
üç sene önce aldığım bi parfüm vardı resmen kokusu gitmiş . ona üzüldüm mesela .rengi bile değişmiş .kıyıpta kullanamamıştım bile
Bende ayni sekilde. Evde 2 yetiskiniz. O kadar tikistirmanin alemi yok. Sıkıntı yani

Back