- 25 Aralık 2016
- 5.327
- 11.768
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu zamanda tasarruf yapmak gerçekten çok zorson aylarda mutfak masrafı pazar, market, temizlik dahil 1.500 TL civarı tutuyor.
iki ikişiyiz biz. dondurucudaki et ve sebzeler, stoklar bitince mutfak masrafı epey yükseldi.
kısın 1.000 TL'yi geçmezdi.
maalesef öyle, herşey çok pahalıŞu zamanda tasarruf yapmak gerçekten çok zor
Ozaman bizim normal bende cok mu abartıyorum diyordum. 3 yetişkin 1 cocuk aylık mutfak gideri 2000 oluyor. Her seycok pahalı cocuk her meyveyi istiyor almamak olmuyor. Yaşadığım yerde pazar kültürü yok oyüzden herşey daha pahalı oluyor geçim zor iş valla Allah yardım etsin herkeseson aylarda mutfak masrafı pazar, market, temizlik dahil 1.500 TL civarı tutuyor.
iki ikişiyiz biz. dondurucudaki et ve sebzeler, stoklar bitince mutfak masrafı epey yükseldi.
kısın 1.000 TL'yi geçmezdi.
Markete sık gitmemek gerekiyor çünkü ihtiyaç listesi dışında illaki bir şey alıp çıkılıyorNe kadar harcadık bu hafta hiç bilmiyorum eşim bir yandan ben bir yandan harcıyoruz bakalım :) Haftaya ben de bir hesap tutayım bakayım, eşim bir diyet tutturdu o da et ağırlıklı iyi para gittiğini tahmin edebiliyorum ama
HaklısınMarkete sık gitmemek gerekiyor çünkü ihtiyaç listesi dışında illaki bir şey alıp çıkılıyor
Ben de cumartesiden Cumartesi’ye ayırıyorum. Benim bütçe 250tl oldu bu hafta.An itibatiyle 86tl ile kapatıyorum haftayı.
Yarından itibaren yeni hafta 200tl ayırıyorum