• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Bugün çorap alma günüydü😂eşime ve bana yazlık bir sürü çorap aldım sürekli değişiliyor iyi oldu büyük bir iç çamaşırcı var pazardakinden daha uygun içinde yok yok ama orda bile fiyatlar artmış.birde mutfak masamızdaki muşamba örtümüz kötü olmuştu onu değiştirdim toplam 30tl verdim.eşime 50tl dedim gene uygun dedi😂para başkada harcamadım.pazar kayınvalidem piknik istiyor aslında maaşa kadar istemiyorum bir yere gitmek bişey diyemedim altın düşer diye beklemedeyim keşke maaş alınca direk alsaymışım euro çok düştüya euro mu alsam diye düşündüm kafam çok karışık

Günaydın.. biz haftalık 60 tl pazar da harcıyoruz 40 tl da kıyma ya da et alıyoruz mutfak haftalık 100 tl yi gecmiyo bizde genelde .. tabi temizlik malzemelerini buna dahil etmiyorum onları büyük boy alıp bi kaç ay kullanıyorum

Kızlar haftalık 200 tl bütçeye sadece gıda mı dahil . Bana da bişeyler öğretin . Mutfak masrafına para yetişmiyor :(

Biz 2 kişiyiz bize yetiyor temizlik malzemesi dahil alabiliyorum çünkü çalışıyoruz akşamdan akşama yemek hersey sayılı alınıyor bozulmasın diye liste yapıyorum ilk zamanlar çok alıyoduk bitmiyordu sadece temizlik malzemesi şampuan vs stokluyorum birde abur cubur şeyleri azalttım eşime alıyorum ben dayanamıyorum diyelimki cips açıyorum paket bitene kadar çok saglıksız o benim gibi yemiyor siz nasıl neye harcama yapıyosunz

Biz 2 kişiyiz bize yetiyor temizlik malzemesi dahil alabiliyorum çünkü çalışıyoruz akşamdan akşama yemek hersey sayılı alınıyor bozulmasın diye liste yapıyorum ilk zamanlar çok alıyoduk bitmiyordu sadece temizlik malzemesi şampuan vs stokluyorum birde abur cubur şeyleri azalttım eşime alıyorum ben dayanamıyorum diyelimki cips açıyorum paket bitene kadar çok saglıksız o benim gibi yemiyor siz nasıl neye harcama yapıyosunz
Bizim 50 tl üstü Abur cubur zaten . Pastane filan hiçbiri sağlıklı değil . Bide kilolar aldı başını gidiyor bunlar yüzünden.
Evde yokuz bizde akşamdan akşama ama et kahvaltılık herşey çok pahalı gerçekten.
Genelde ev yemekleri yaparız . Haftada bir muhakkak dışarda yenir . Bazen 2-3 olur .
Kış hazırlıkları ve köyden destek olmasa işimiz zor. Hem çeşit oluyor hem ekonomik ...

Bizim 50 tl üstü Abur cubur zaten . Pastane filan hiçbiri sağlıklı değil . Bide kilolar aldı başını gidiyor bunlar yüzünden.
Evde yokuz bizde akşamdan akşama ama et kahvaltılık herşey çok pahalı gerçekten.
Genelde ev yemekleri yaparız . Haftada bir muhakkak dışarda yenir . Bazen 2-3 olur .
Kış hazırlıkları ve köyden destek olmasa işimiz zor. Hem çeşit oluyor hem ekonomik ...
Güvenilir kasap bul direk kendi ürününü üretip satan bir yere gidiyoruz çok uygun oluyor kahvaltılğa gelince receller annem kayınvalidem veriyor zeytin marmara bölgrsindeyiz rahat oluyor beyaz peyniri yozgatlıların süt deposu gibi bişey var vakumlu poşetlerle geliyor öyle alıyoruz onun fiyatını indiremiyoruz bu aralar talep çok diye abarttı fiyatı kaşar peyniride kampanyalarla alıyorum buzluğa atıyorum bitmeden başka market kampanya yapıyor çıkarınca koku vs olmuyor son kullanma tarihlerine dikkat ediyorum.tereyağ içinde aynısı gecerli bal memleketten geliyor o biraz tuzlu oluyor😁ama yararı yeter

kızlar kurbanlık fiyatlatı nasıl bütçe sınırlı malesef. çok yüksek söylüyorlar hep

Canım nasıl planlama yapıyorsunuz .
Sadece gıda mı başka şeyler var mı
Süt param haftalik 17.5
Pazar param 50 tl. Diye ayirdim.
1 haftalik 200 tl sadece yiyecek icecek icin.
Mesela 50 lira cogu zaman pazara yetmiyor takviye ediyorum.
Haftalik yemek listesi yaptim ona uymaya calistim gecen hafta.

Geçen hafta harcamalar karıştı biraz bayramla ,
Cumadan itibaren 200 olarak planladım her haftayı,
100 tl yi bozdurmadım bugün 3.gün :halay: :KK9:
Siz de durumlar nasıl
Benim çok uzun zamandır bu plan tutmuyor,
Yarın itibari ile tekrar denemeye başlayayım bakalım nasıl olacak

Back