• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Dün bugün 5 lira harcadık
harcamaya harcanmıyormuş gerçekten

bende bugn itibariyle haftalık 200 tl harcama kuralına bu haftada uymaya calısacagm pzrteıs baslangıc pazar son gun olsun :)

Slm hanımlar bende şehir dışındaydım gelince baktım ki tüm kahvaltılıklar bozulmuş peynir zeytin vs benim buzdolabı yapıyor bu küflenmeyi kesinlikle çünkü 2 hafta ablamda kaldım kesünlikle daha eski model olamsına karşın kaşar peyniri zeytini maşllah gayet sağlam kalıyor bende 1 hafta olmadan küfleniyor canım sıkıldı sürekli atmak zorundakalıyorum sizde de var mı bu sorun acaba
Haliyle malzemelerim çöp oldu işten çıktım 2 ay olacak daha temkinli harcamalar yapıyorum bu aralar zaten

Slm hanımlar bende şehir dışındaydım gelince baktım ki tüm kahvaltılıklar bozulmuş peynir zeytin vs benim buzdolabı yapıyor bu küflenmeyi kesinlikle çünkü 2 hafta ablamda kaldım kesünlikle daha eski model olamsına karşın kaşar peyniri zeytini maşllah gayet sağlam kalıyor bende 1 hafta olmadan küfleniyor canım sıkıldı sürekli atmak zorundakalıyorum sizde de var mı bu sorun acaba
Haliyle malzemelerim çöp oldu işten çıktım 2 ay olacak daha temkinli harcamalar yapıyorum bu aralar zaten
Ayari kacta. Biraz daha soguk ayara mi getirsen

Bu hafta 100tl yetecek gibi görünüyor,
Taze fasulye, karnıyarık, menemen yaptım sırayla buzluktan kullandım.
Kış hazırlığı yapmak büyük kolaylık....
Yarın da bezelye düşünüyorum tavuklu

6 ydı 2 ye alsım bakalım umarım düzelir
Benim 2 derecede hep yaz kış . Dolaplada alakalı eminim ama benim dolapta hiç birşey bozulmaz . Bir kere peynir bozulmuştu ondan da izne gidip gelmiştik 20 gün geçmişti galiba ondan oldu

Benim 2 derecede hep yaz kış . Dolaplada alakalı eminim ama benim dolapta hiç birşey bozulmaz . Bir kere peynir bozulmuştu ondan da izne gidip gelmiştik 20 gün geçmişti galiba ondan oldu
Evet 4 senelik evliyim bence de solapla ilgili ama teknik serviste yorumlardan anladığım ciddi bir müdahale de bulunmuyormuş bakalım derecesi işe yarar mı

dunku masrafım sadece 3.5 tl,

bu haftaki 200 tl ıle gecınme hedefımde 3.5 gitti : )

bu arada diş macunu vs de 200e saylıomu sadece mutfakmı :)

Buraya yazmak baya işe yaradı kendimi daha bi toparladı
15 inde maaşı aldık baya bi harcandı
Bu hafta az harcamak istiyorum
Mutfak masraflari için bu ay 600 ayırdım

Herkese merhabalar
Bu hafta harcamalarımız çok oldu bütçeyi toparlayamadık bakalım haftaya daha planlayarak yapıcam bütçeyi. Kredi kartı ile harcayınca neye ne verdik hiç düşünmeden abarttık gene . Özellikle ben abarttım .salça aldım Pazar’dan
Hafta içi 4 kilo mantı yaptırdım almaya gitcem 140tl ona gitti ama olsun hazır yemek en azından
Bir gün mantı bir gün köfte diğer günler buzluktan sebze ve marketten kış sebzesi ile geçecek
200tl bütçenin sadece yarısı harcarız gibi geliyor
Ekmek süt ve sebze alışverişi olur sadece demek istiyorum inş

Şok, A101, manav 100tl yi aştı harcama bugün, yumurta almam lazım,
Solo indirimini yakalarsam alrim,
1 kg peynir, 1 kg siyah zeytin bitmez haftaya da kalır :halay:

Back