faturalar olmazsa tutabilir..Tutturma ihtimali ne sence
Yok canım sadece mutfak ve hafta içi ufak tefek Ivır zıvırfaturalar olmazsa tutabilir..
Bence tutar canımTutturma ihtimali ne sence
Ben de bugün başladım canımMerhaba kızlar
200tl yi yetirebiliyor musunuz gerçekten?
Kaç kişilik mutfak bütçesi oluyor sizinki?
Güzel konuymuş.. Müsait zamanımda hepsini okuyacağım..
Buzluğa neler koyuyorsunuz?
Kışın neler koyuyorsunuz? Yazın neler koyuyorsunuz?
Herşey dünya para oldu yaa
Ben de cuma yapıcam pazarımız cumalar kuruluyorBu ay bütçe yapacağım cumadan Cuma’ya yeni hafta başlayacak . Çünkü ayın 15 i Cuma başlıyor . 200 tl mutfak bütçesi koyup 25 tl de stok için para ayırayım diyorum . Her hafta 225 tl bütçem olsun
Birlikte başlayalım olur muBen de cuma yapıcam pazarımız cumalar kuruluyor
mutfak için değilse sayılmaz bence
çünkü 150 200 lira mutfağa bile zar zor yeter canım
yemek listeni paylaşabilirmisin canım :)Birlikte başlayalım olur mubiz genelde birgün balık birgün tavuk birgün kırmızı et birgün sebze birgün bakliyat birgün hamur işi böyle gidiyoruz . Ben haftalık yemek listesi oluşturuyorum. Eşit şekilde dağıtmaya çalışıyorum tabi her zaman öyle olmuyor ama işte
Önceden her hafta paylaşırdım canım ama artık paylaşmıyorum çünkü insanlar yorum yapıyor hiç hoş olmuyor o yüzden bıraktım o işiyemek listeni paylaşabilirmisin canım :)
,
çok isterim ben kendimi çok dağıttım bu ara bana destek olursunBirlikte başlayalım olur mubiz genelde birgün balık birgün tavuk birgün kırmızı et birgün sebze birgün bakliyat birgün hamur işi böyle gidiyoruz . Ben haftalık yemek listesi oluşturuyorum. Eşit şekilde dağıtmaya çalışıyorum tabi her zaman öyle olmuyor ama işte
Cuma başlayalım olur mu düzelir bazen banada oluyor öyle takma geçerçok isterim ben kendimi çok dağıttım bu ara bana destek olursun
Şu kavanoza corba isi aklima yatiyor.,
buralardayım canım. yatılı misafirlerim vardı, dün gittiler. sahalara geri dönüyorum artık.
gözün aydın eşinin görevi bitti sanırım, sizin adınıza çok sevindim.
senin haftalık market harcaman 100 lirayı geçmez, seçimlerden sonra her şeye daha da zam gelir. senin yerinde olsam, geri kalanıyla stok yapmaya devam ederim.
haftalık yemek listemi oluşturdum
pazartesi: yalancı kelle-paça çorbası, yumurtalı ıspanak, salata
salı: arnavut ciğeri, pilav, salata
çarşamba: patates yemeği, pilav, salata
perşembe: tarhanalı şehriye çorbası, yumurtalı pırasa
cuma: mantı.
biraz pilav ağırlıklı olmuş ama pirinç ve bulgur pilavı dönüşümlü olur. salatalar da gününe göre değişir. havuç salatası, patates salatası, karnabahar salatası vs gibi.
çorbaları fazla yapıp, yarısını konserve olarak dolaba kaldırıcam. sürekli yemek derdim olmasın diye.
bugün yapacağım ıspanak temiz ve doğranmış şekilde buzlukta duruyor, sadece soğanla kavrulup, üstüne yumurta kırılacak. kelle paça çorbası için de dün kemikli et kaynatmıştım, böylece çorba da vaktimi almayacak.
feci bir şekilde hunharca temizlik yapmam gerekiyor.
canım benim dondurucum bozuldu maalesf o yüzden koyamıyorum şu andaderin dondurucuya neler koyuyorsuunz fikir alabiliirm kızlar :)))
Şu kavanoza corba isi aklima yatiyor.
Yogurt corbasi mercimek corbasi.. guzel fikir
bu işin piri olmuşsun canım 122 lira bu pahalılıkta çok çok iyi bir rakamBugun basladim .bakalim pazartesiye kadar ne kadar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?