Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

çalışanlar için çok pratik

nasıl yanı konerve yapma

çorba pişince kaynarken, kavanoza koyuyorsunuz, kapağını sıkıca kapatıp, ters çeviriyorsunuz. soğuyunca düz bir şekilde buzdolabına koyuyorsunuz. ne zaman isterseniz o zaman açıp tüketiyorsunuz.
deneyecegım sanırım derın dondurucuyada konuyormus

çorba pişince kaynarken, kavanoza koyuyorsunuz, kapağını sıkıca kapatıp, ters çeviriyorsunuz. soğuyunca düz bir şekilde buzdolabına koyuyorsunuz. ne zaman isterseniz o zaman açıp tüketiyorsunuz.
Peki ne kadar surede tuketmek gerekir 1 hafta falan mi daha fazla mi tadi degisiyor mu hic cnm

Bu benim icin harika olur fazla yapiyorum bazen ertesi gun yemek istemiyoruz

Peki ne kadar surede tuketmek gerekir 1 hafta falan mi daha fazla mi tadi degisiyor mu hic cnm

Bu benim icin harika olur fazla yapiyorum bazen ertesi gun yemek istemiyoruz
Ne kadar dayandığını bilmiyorum. Biz genellikle 2 hafta içinde tüketiyoruz. Tadı değişmiyor . Muhtemelen bir kaç ay dayanıyordur.

Merhaba, konserve olarak diyorsunuz ya çorbaları, kapaklar yeni olmalı dimi? Daha önce kullanılmış olanlar olmaz herhalde. Güzel fikirmiş sevdim

Bugün sadece 2.5 lira ekmek parası harcadım
Evde eksikler var ama cumaya erteliyorum

ben dun 100tl harcadım, hedefim cumaya 150 ile sonlandırmak

bugün 1.25 ekmek+2.50 bulaşık deterjanı 3.75 lira harcadım
ufaklık akşam için çayın yanına biskuvi istedi evde muhallebi yaparak kandırdık şükür
bi de fatura ödedim onu yazmıyorum mutfak masrafı olmadığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…