çalışanlar için çok pratikbütün sulu yemekler oluyor ben denedim. bu hafta ben yapacaklarımdan kelle paça ve şehriye çorbasıyla, patates yemeğini konserve yapmayı düşünüyorum. geçen hafta kuru fasulyeyi yapmıştım aslında, yemek olmadığı bir gün çıkardım tekrar, bitti.
ıspanak pırasayı da temizleyip doğrayıp buzluğa atıyorum, tadında bir değişiklik olmuyor.
olur canım bana uyarCuma başlayalım olur mu düzelir bazen banada oluyor öyle takma geçer
nasıl yanı konerve yapmabütün sulu yemekler oluyor ben denedim. bu hafta ben yapacaklarımdan kelle paça ve şehriye çorbasıyla, patates yemeğini konserve yapmayı düşünüyorum. geçen hafta kuru fasulyeyi yapmıştım aslında, yemek olmadığı bir gün çıkardım tekrar, bitti.
ıspanak pırasayı da temizleyip doğrayıp buzluğa atıyorum, tadında bir değişiklik olmuyor.
nasıl yanı konerve yapma
deneyecegım sanırım derın dondurucuyada konuyormusçorba pişince kaynarken, kavanoza koyuyorsunuz, kapağını sıkıca kapatıp, ters çeviriyorsunuz. soğuyunca düz bir şekilde buzdolabına koyuyorsunuz. ne zaman isterseniz o zaman açıp tüketiyorsunuz.
Cam sisede konmazdeneyecegım sanırım derın dondurucuyada konuyormus
Cam sisede konmaz
Diger turlu pisirip koyan var galiab
Yok ben pismis koymadim.normal kapla cnm aynen sen denedımı
harıka cnmmYok ben pismis koymadim.
Sadece patlican kizarttim attim buzluga. Cikinca cozdurup pisirdim. Cok guzel oldu.
Patlican kilosu 13 lirayken biz mis gibi yaz patlicani yedik.
Peki ne kadar surede tuketmek gerekir 1 hafta falan mi daha fazla mi tadi degisiyor mu hic cnmçorba pişince kaynarken, kavanoza koyuyorsunuz, kapağını sıkıca kapatıp, ters çeviriyorsunuz. soğuyunca düz bir şekilde buzdolabına koyuyorsunuz. ne zaman isterseniz o zaman açıp tüketiyorsunuz.
Ne kadar dayandığını bilmiyorum. Biz genellikle 2 hafta içinde tüketiyoruz. Tadı değişmiyor . Muhtemelen bir kaç ay dayanıyordur.Peki ne kadar surede tuketmek gerekir 1 hafta falan mi daha fazla mi tadi degisiyor mu hic cnm
Bu benim icin harika olur fazla yapiyorum bazen ertesi gun yemek istemiyoruz
tesekkurler cnm benim icin en fazla 10 gun bile yeterli deneyecegimNe kadar dayandığını bilmiyorum. Biz genellikle 2 hafta içinde tüketiyoruz. Tadı değişmiyor . Muhtemelen bir kaç ay dayanıyordur.
Merhaba, konserve olarak diyorsunuz ya çorbaları, kapaklar yeni olmalı dimi? Daha önce kullanılmış olanlar olmaz herhalde. Güzel fikirmiş sevdimbütün sulu yemekler oluyor ben denedim. bu hafta ben yapacaklarımdan kelle paça ve şehriye çorbasıyla, patates yemeğini konserve yapmayı düşünüyorum. geçen hafta kuru fasulyeyi yapmıştım aslında, yemek olmadığı bir gün çıkardım tekrar, bitti.
Ben eski kapakla yaptım sıkıntı olmadı. Tutup tutmadığını kontrol edin kapağı hafif içeri bombe yapmışsa tutmuş demektir.Merhaba, konserve olarak diyorsunuz ya çorbaları, kapaklar yeni olmalı dimi? Daha önce kullanılmış olanlar olmaz herhalde. Güzel fikirmiş sevdim
Tamamdır kaptım bu fikri :) tesekkürlerBen eski kapakla yaptım sıkıntı olmadı. Tutup tutmadığını kontrol edin kapağı hafif içeri bombe yapmışsa tutmuş demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?