yemek mutfak masrafı sayılır ama hediye için ayrı bütçe lazımBen de haftayı 100 tl ile kapatacaktım
Amaaaaaa
Eşimle akşam yemeğine gittik bebeği kutladık
Bugün 1 yaş partisine davetliydim yarında bebek görmeye gideceğim mecbur hediye aldım
Bu hafta toplam 380tl harcamış olduk.
Pazartesi sadece ekmek almayı planlıyorumbuzluktan bamya pişireceğim
mutfak için değilse sayılmaz bence158,60 lira ile haftayı bitirmiştim aslında. Ama bugün hiç hesapta olmayan 255 lira gitti
bence çok iyiPazartesiden beri 133 tl harcamışız kızlar
Bende aynı düşüncedeyim açıkcası bazıları bana bu konuda katılmasada . Ne olursa olsun evi kadın çeviriyor . Eşim 11 tl de askere ilaç aldı aslında daha 133-11bence çok iyi
herşey kadında bitiyor
aynen canım 122 demelisinBende aynı düşüncedeyim açıkcası bazıları bana bu konuda katılmasada . Ne olursa olsun evi kadın çeviriyor . Eşim 11 tl de askere ilaç aldı aslında daha 133-11
Bu ay bütçe yapacağım cumadan Cuma’ya yeni hafta başlayacak . Çünkü ayın 15 i Cuma başlıyor . 200 tl mutfak bütçesi koyup 25 tl de stok için para ayırayım diyorum . Her hafta 225 tl bütçem olsunaynen canım 122 demelisin
Seneye buzluğa daha çok kabak koyacağımBigun gida alisverisi kismi olarak 70 tl harcadik.
Hafta ici cok buyuk bir eksik görünmüyor buzluktakilerden devam
haftalık 225tl. Denemek lazım aslındaBu ay bütçe yapacağım cumadan Cuma’ya yeni hafta başlayacak . Çünkü ayın 15 i Cuma başlıyor . 200 tl mutfak bütçesi koyup 25 tl de stok için para ayırayım diyorum . Her hafta 225 tl bütçem olsun
bende cok cesitli seyler koydum bubyaz gelsin bakalim farkli bir seyler denemek isterimSeneye buzluğa daha çok kabak koyacağımbamyadan bıktık çok koymuşum
Tutturma ihtimali ne sencehaftalık 225tl. Denemek lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?