Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Nasıl yapıyorsunuz sirkeli karışımı

Gözleme yapıp direk atıyor msunuz buzluğa

Nasıl yapıyorsunuz sirkeli karışımı
yarım üzüm sirkesi ile ucuz camsili karıştırıp, ocak temizleme, ocağın camlı olduğundan, pırıl, pırıl yapıyor, fayanslar ışıl, ışıl oluyor tavsiye ederim

20tl ye var yerli marka ne gerek var pahalısına
İşe yarar mı bilmiyırdum elim gidiyprdu ama bakacagım inş.bugun
hazirlayip pişirmeden cig atiyorum cnm aralara buzdolabi poseti koyuyorum pisirerek de koyanlar varmis.
cok pratik oluyor
Çok iyiymiş bende yufkayı alınca dolapta bekletöekte olmuyordu..yapacagım en yakın zamanda

Kızlar canım cheesecake istiyor geçen dışarıda yedim ama hem pahalıydı hem bayattı hem incecik kesilmişti doyumluk değil tadımlık, şimdi malzeme alsam epey tutacak peynir almış başını gidiyor yumurtada öyle sanırım
Malzeme 30tl patlar yapsam mı yapmasam mı düşünüyorum zaten yaparsam arkadaşları çağırırım, ayın başında başlayacağım bütçe 200 tutturmaya, tutacağınıda sanmıyorum

Bimdekileri çok beğeniyorlar hatta kk daki bir konuda da denk geldim çok fazla seveni var deneyebilirsiniz

bende bim ya da a101 den almistim begenmistim deneyebilirsiniz

Bimdekileri çok beğeniyorlar hatta kk daki bir konuda da denk geldim çok fazla seveni var deneyebilirsiniz

bende bim ya da a101 den almistim begenmistim deneyebilirsiniz
kızlar sağolun cevabınız için kendim yapacağım aradığım tat ekşili olması şartı,var, bu hazır aldıkların yeterince ekşi değil damak tadıma uymuyor, labne pınar aldım indirimli önümüzdeki günler yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…