Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Slm kızlar bugun ben bile kendime şaştım çok hamarattım sil sipür camları aldım banyoyu por çözle mis yaptım küveti falan ve yemek yaptım hafta içi içinde ekstra yemekler yaptım mis oldu şükür geç başlamama rağmen iyi hallettim eşimde çamaşırları astı gelince ütüler bizi bekliyor tabi buna da çok şükür hele ki küvette çıkmayan kalıntılar por çözle çıktı ya bir rahatladım ki

Bugun 140 üzeri lira harcamalrımız oldu ayrıca 2 tavuk alıp yunurtamızı inş organik yiyecegiz artık kv bahçesine koyduk düznli olarak inş getirip kullanacağız 40 lira tavuklar 100 lira düğün için takıldı
Bu hafta nasipse pek markete gitmem artık evdekilerle buzluktan falan takılırız h.sonu misafirlerim olacak ozaman belli bir harcama olur sanırım yufka alıp börek yapacagım sarma pasta falan derken can parçalarım gelecek

selamlar, ilk defa bütçe açığı verecektim ki, cumartesi kardeşime giderken abur-cubura 40 verdik. pazar da diğer kardeşime giderken pasta aldık 60 verdik. olmadı. denemeye devam, önümüzdeki maçlara bakıciğiz

Aslında dolap dolu olsa haftalık harcama 200 yeterli olabilir ama illa ki alınacak ekstra bir şeyler çıkıyor
Kahvaltılık , et ve tavuk (biraz daha alabilirim) dolaba koydum biraz da sebzeleri idare edersem bu ay market parasından artırabilirm
Biz maaşı alınca belli miktarı market için ayırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…