Yaptığınız yemekler 2 gun mu gıdıyor?
Bızde bır yemek zıyanlıgı ve bolluğu var kı anlatamam
Dunden kalan az köfte , yesıl mercımek, etlı patates yemegı var. Kuru fasulye yaptım ılla kı bırınden bırının sonları atılıyor. 4 gun çalışıyorum aksamları eve gıtmek ıcın gırdıgım ılk yerden ne lazımsa alıyorum ınanılmaz cok harcanıyor ve dedıgım gıbı enınde sonunda bısıler bozulup veya eksıyıp atılıyor.
Ne güzel yapmışsın tatlu :) bende bu hafta pazarı çok sınırlı tutdum.evde bitmeyen hiç bir şeyi 2 tane bile varsa almadım.15tl harcadım.patates ve salata soğan aldım az az.sali gunu 9 tl bugun 13.5 tl harcadim 22.5 oldu
50 tl sinir koymustum atok olunca gerekten az harcaniyor hele markete ayak basmayinca gereksiz alisveris yapmadim
tesekkurler cnm kendimizi yonetmeyi bipmek gerekiyor bende bu hafta az alisveris yapacagim pazardan hicbir sey curusun istemiyorumNe güzel yapmışsın tatlu :) bende bu hafta pazarı çok sınırlı tutdum.evde bitmeyen hiç bir şeyi 2 tane bile varsa almadım.15tl harcadım.patates ve salata soğan aldım az az.
Ama bu hafta 20kg süt sipariş ettim 60tl.peynir denemesi yapacağım bakalım.inş güzel bir tat yakalarım.
Oğluma hazır paket peynir yedirmek istemiyorum.
Binlerce yıllık koskoca türk peynir yapım kültürü, sanki marketde kaşar, beyaz, ezine bitse aç kalacakmışız gibi davranmamızın yanlış olduğunu düşünmeye başladım.
Bu ara süt ve süt ürünlerine takıldım.bakalım inş hayırlısıyla katkısız ve hilesiz peynir yapabilirim.yağı vitamini çalınmadan
Ne güzel yapmışsın tatlu :) bende bu hafta pazarı çok sınırlı tutdum.evde bitmeyen hiç bir şeyi 2 tane bile varsa almadım.15tl harcadım.patates ve salata soğan aldım az az.
Ama bu hafta 20kg süt sipariş ettim 60tl.peynir denemesi yapacağım bakalım.inş güzel bir tat yakalarım.
Oğluma hazır paket peynir yedirmek istemiyorum.
Binlerce yıllık koskoca türk peynir yapım kültürü, sanki marketde kaşar, beyaz, ezine bitse aç kalacakmışız gibi davranmamızın yanlış olduğunu düşünmeye başladım.
Bu ara süt ve süt ürünlerine takıldım.bakalım inş hayırlısıyla katkısız ve hilesiz peynir yapabilirim.yağı vitamini çalınmadan
Nasıl bir blender bende tupper dan istiyorum ama şuan için pahalı içinBenim 250yi bulacak galiba.
Yarin şok marketten el blendiri da alinca 200 olacak.
Ayrica sut alacagim yumurta ve su da almam lazimmmm
20tl ye var yerli marka ne gerek var pahalısınaNasıl bir blender bende tupper dan istiyorum ama şuan için pahalı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?