- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Merhabalar benim bugun harcamam olmadı ama yarın balık almayı düşünüyorum palamut 10 liradan astılıyor şu aralar alıp buzluğa atanınız var mı acaba
Cipura o kadar düşüyor mu şaşırdımBen her sene aliyorum balik 150 200 tane
Ama 10 pahali
Gecen sene 4ten almistim cipura ve levrek
Cipura o kadar düşüyor mu şaşırdım
Yok bende ayniokul biraz yoğun bu sıralar. evde de hala temizlik ve düzen işlerim devam ediyor. üstüne de grip oldum :)))
çok sağol merak edip sorduğun için, bi yaramazlık yok değil mi?
Nasıl muhafaza ediyorsunuz temzileyerek mi kaldırıyorsunuzBu sene o kadar olmaz belki ama yine de duser. 6 7 gibi aliriz herhalde. Gecen sene 5 dedi 200 tane alinca 4e verdi.
Nasıl muhafaza ediyorsunuz temzileyerek mi kaldırıyorsunuz
200 tane çipura mıBu sene o kadar olmaz belki ama yine de duser. 6 7 gibi aliriz herhalde. Gecen sene 5 dedi 200 tane alinca 4e verdi.
200 tane çipura mı
Evde yemelik mi
Yoksa işyeri falan mı
MaaşallahEvde yiyoruz canim ama hepsi cipura degil :) palamut da aliriz mesela. Ama gecen yil denk gelmedi. Somon da aliriz. misafir gelince falan hemen kisi sayisina gore 6 ile 10 arasi firinliyorum :)
Cok guzel ve kolay oluyor.
Bunun disinda haftada 2 yemeye calisiyoruz. Ancak yetiyor
Selam kızlar ben de haftalık 150 ayırıyorum mutfağa. İki kişiyiz tabi ondan az böyle.
Şu balık olayı güzelmiş dondurucu -36’ya kadar iniyor mu ki
inşallah annenlerin orda vardır canımben bu haftalik mutfak masrafinda pintiligin dibine bu hafta vurcam 50 tl ayircam ekmek harici bir sey dusunmuyorum
baktigim zaman her sey var dolapta dondurucuda cok sey mevcut
1 gun tavuk
1 gun pirasa
1 gun kuru
1 gun balık
1 gun kahvaltilik
1 gunde dondurucudan tamamdir
yogurt yumurta peynir var çok sukur
sekerim00 pijamalar kalmamis
annemdeyim burda da bakcam
ben bu haftalik mutfak masrafinda pintiligin dibine bu hafta vurcam 50 tl ayircam ekmek harici bir sey dusunmuyorum
baktigim zaman her sey var dolapta dondurucuda cok sey mevcut
1 gun tavuk
1 gun pirasa
1 gun kuru
1 gun balık
1 gun kahvaltilik
1 gunde dondurucudan tamamdir
yogurt yumurta peynir var çok sukur
sekerim00 pijamalar kalmamis
annemdeyim burda da bakcam
Ben de bu hafta boyle yaptim
Onumuzdeki hafta da boyle yapicam insallah.
Kiler ve buzluk dolu.
Biraz salata malzemesi alinir. Kahvaltilillar kontrol edilir. Süt ve yogurt alinir.
Yaglar var.
50 tl gibi yeter sanirim
elimin yatkın olduğunu düşünüyorum, ekşi mayayı sağlıklı diyebiliyorum. o yüzden merak etmiştim canım. diğer tarifi de yazarsan denerim, meraklıyım bu tür deneyimlere.Tarif konusunda soyle soyleyeyim;
Malesef bunun bir tarifi yok.
Cunku her unun su cekme orani farklidir.
Her eksi mayanin sululuk orani da farklidir.
Temel bilesen maya, gerekirse su, un. Katmak istediginiz baska seyler varsa onlar... zeytin ceviz kuru domates gibi.
Hamur yapiyorsun. Cok yogrulursa hamur çürür. Az yogrulursa unun ozu cikmaz kabarmaz. Iste bunlar malesef tarifle olmuyor. Ama eliniz yatkinsa 1 2 deneyin. Mutlaka kivamini bulursunuz.
Ama eksi mayasiz ekmek isterseniz tarif verebilirim. Foccacia yaptim demin mesela. Miss :))
150-200 tane mi? yukarda açıklamılsın gerçi de. çok takdir ettim sizi, sağlıklı besleniyorsunuz maşallah. biz senede belki 10 kez bile başık yemiyoruzdur. hem çok uyguna alıp, hem de bolca tüketiyorsunuz, maşallah. darısı bizlerin başına ne diyeyim.Ben her sene aliyorum balik 150 200 tane
Ama 10 pahali
Gecen sene 4ten almistim cipura ve levrek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?