Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ay bazlı 300 tl ayırdım et süt vb stoklarım oluyor bakalım bu ay ne kadar gidecekGunaydin arkadaslar
Bu hafta itibariyle aranizdayim
Ama 200 mutfak butcesi bize cok fazla. Ben kendimce daha kucuk bir hedef belirlesem iyi olur.
benimde 80 tl limitim dun doldu. Zaten her sey de var evden yapacagim bu hafta ve gelecek hafta.
GeyikliGece ekmek yapma makinen mi var
bizde çok ekmek tuketilmiyor ama kolay bir tarifse denemek isterim
Çok güzelll.Yok canim tamamen kendim yapiyorum
Ben zaten pasta ekmekciyim ya meslek olarak :))
Kendi besledigim eksi mayadan 24 saat mayalayarak, 4 saatte bir katlayarak yapiyorum. Döküm tencerede fırınlayıp pisiriyorum.
Yok canim tamamen kendim yapiyorum
Kendi besledigim eksi mayadan 24 saat mayalayarak, 4 saatte bir katlayarak yapiyorum. Döküm tencerede fırınlayıp pisiriyorum.
Kızımla beyaz ekmek almama kararı aldıkYok canim tamamen kendim yapiyorum
ay harikaaa, ben de çok merak ediyorum ama bir türlü cesaret edemedim. tarif verir misin canım? size afiyetler olsun.Yok canim tamamen kendim yapiyorum
Merhaba balık buzlukta çok uzun zaman kalmıyor kalınca bi garip oluyor bir ayda filan tüketirseniz bence gayet güzel olur .Merhabalar benim bugun harcamam olmadı ama yarın balık almayı düşünüyorum palamut 10 liradan astılıyor şu aralar alıp buzluğa atanınız var mı acaba
ay harikaaa, ben de çok merak ediyorum ama bir türlü cesaret edemedim. tarif verir misin canım? size afiyetler olsun.