• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Sadece su süt ekmek sebze meyve alisverisim olacak insallah. O da ancak haftada 150yi buluyor.
Bakalim. Onemli olan duzenli planli harcayabilmek. Aksi durumlar çikmadigi surece idare edebiliyorum

200 liradan arttıracağını düşünüyorum. idare edebileceğine olan inancım tam. pek çok stok yaptın, şimdi keyfini çıkarma zamanı. :rapci:

Selam arkadaslar, konu bütce planlamasi acisindan cok güzel.Ben de bi düzen oturtmaya calisiyorum. Esim Gecen ay evdeydi her ikinci günü marketteydi. Adamda kitlik düsüncesi mi vardir nedir. Cok üzülüyorum alinip, cöpe giden seylere.

Bu hafta basi, tek basima slisverise ciktim ne lazimsa aldim. Toplsmda 100 tl verip ciktim. Buzlukta da var birseyler dönüsümlü kullanilir. Bu haftayi böyle kapatitim derken, 100 Tl daha harcadim. Kendime ve esime vitamin aldim ve terziye tadilat icin birsey verdim toplamda 50 oraya gitti. Paranin diger yarisi ile kizima yemek, dondurma derken eve bir iki isikli dekor aldim 50 de oraya verip ciktim.en iyisi mi, disari cikmim ben. Cikinca cok gereksiz harcamada oluyor.
Pazartesiye kadar Markete gitmemeyi planlixorum Bakalim Insallah yapabilirim

Sizler nasil yapiyorsunuz? Planladiklarinizi gerceklestirebiliyor musunuz?

iyi akşamlar..pazartesi itibariyle bende kendimi bir denemek istiyorum..sadece mutfak bütçesi olarakmı 200 hedef koydunuz,yoksa haftanın tüm harcamaları dahilmi

merhaba, bütçemiz sadece gıda ve temizlik malzemeleri için. kişisel alışverişleriniz dahil değil, örneğin: kozmetik, kuaför, tekstil harcamalarınız gibi.

ancak bu bütçeye gıda dahil olduğu için dışarda yediğiniz yemek, içtiğiniz kahve dahil. fakat yine de herkes kendine uygun şekilde değerlendirebilir. örneğin çoğunlukla dışarda yemeyi tercih eden birisi, dışarda yemek için bir bütçe belirleyip bunun dışına çıkmamaya çalışabilir, tamamen kişisel aslında.

Canlar, Ben dün 5 Lira harcadim. Kizim icin üzüm ve ekmek bitmisti onu aldim. Sabah doktor randevum vardi. Esimden 30 Lira aldim üstümde bulunsun diye sonra markete gidicem camasir deterjani indirimde.

Bugunu bir ekmekle sondandırdım şükür artık daha duzenli takip edecegım bakalım dılardan geldik hemen hazır söyleyecektim yemeği ama evde kıyma vardı yunurtalı yağtım çay mis gibi..böyle böyle bakalım inşallah

Selam arkadaslar, pazartesi alisverise cikacaktim ama eksikler olunca hepsini bu günden hallettim. Bütün hafta birsey cikmazsa alisverise cikmam ama büyük ihtimal Benzin alinmasi gerekir.
Toplamda 100 tl harcadik.aldiklarimi yerlestirdim. Cüzdanimdaki bozukluklari kizimin kumbarasina attim ama ne kadar oldugunu saymadim attim öyle. 10 tl kendi zulama attim. Allah bereket versin.

Back