Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Ya okullar açıldığı hafta ya da Ekim başı itibari ile başlarız canım.
Hazirliklarimizi yapalım hep beraber baslayalim
Ben d varım kızlar, başladığınızda etiket atın lütfen.

Vallahi gına geliyor bazen.ihtiyac hiç mi bitmez yav...o kadar buzluk dolduruyorum yine eksik yine eksik.sarimsak dolduruyorum bakıyorum soğan bitmiş,soğan alıyorum bakıyorum patates yok,patates alıyorum yoğurt bitmiş...süt,yumurta,ekmek,Nescafe, aynı anda ve seri bitiyor.bezdim ben ya. Yemiyecem artik hiç bir şey.marketten,alis veristen bıktım ,bezdim...

Ayni anda diyete de mi başlasak :))))

( neyse Allah'ın gücüne gitmesin bugunumuze de hamdolsun.sonsuz şükürler olsun.Allah bu günümüzü aratmasin)

Hep birlikte başlarız canım, motive ederiz birbirimizi.
Al benden de o kadar ya, kahvaltı yaptık peynir bitti, Nescafe stoklarim türk kahvesi yok, sebzelik boş. Birşey yapıyorsun başka birşey bitiyor gerçekten.
Diyete de varım ona da başlayalım Eylül'ün ikinci haftası tatile gidiyorum gelince herşeye başlayalım :)

Tamam canım başlayalım yoksa bu şekilde gerçekten çok bunalıyorum her şeyden.eylulun 2. Haftasına hazırım

Guzelmiş bizde dün gece döndük tatilden tatil masrafı derken açıldık bende varım altın olmasa da el borcumuz var ona sayacagım artık ocaga kadar birikimlerimizi
Mutfak masrafına gelince gerçekten çok gidiyor dolap bomboş tatile gidecegiz diye kahvaltılık alılveriş yapmamız lazım sebze meyve .. Allah sağlık versinde çok sitemkar olmayı istemiyorum sağlığımız olsunda yiyelim sigara vb alışkanlığımız olmadığı için yemekten kısmayı istemiyorum

İşin esprisi tabiki.
Kaliteli ama az beslenmek istiyorum biraz kilo verip bütçemi de dengelemek istiyorum aslında. .. markete girince ben , ben değilim çünkü her şeyi alasim geliyor.kendimi disipline etmem şart.

canimmm harika olur bende bugun tam zayiflama topiklerini karıştırıyordum kesinlikle zatiflamaya da az yiyio o paralari biriktirmeye ihtiyacim varr
kilo verelim altin alalim

İşin esprisi tabiki.
Kaliteli ama az beslenmek istiyorum biraz kilo verip bütçemi de dengelemek istiyorum aslında. .. markete girince ben , ben değilim çünkü her şeyi alasim geliyor.kendimi disipline etmem şart.
Bende abur cuburu keserek başa çıkmaya çalışıyorum özellikle eşim cips vs çok alıyordu kestik onun yerine et alıp yiywlim dedm valla bakınca aylık bayağı abur cubur tutuyor çünkü

Bende abur cuburu keserek başa çıkmaya çalışıyorum özellikle eşim cips vs çok alıyordu kestik onun yerine et alıp yiywlim dedm valla bakınca aylık bayağı abur cubur tutuyor çünkü
benim eşimde oyle zaten tutumlu degildir
cips kola sigara aylik 600 harciyordur

17 Eylül de başlayalım kızlar
Benim abur cuburum pek yok ama sigaram var ya bir bırakamadım şunu
ben ufaktan onceden hazirlanip baslarim 17 eylulde tam gaz devam ederim o zaman okulda acilinca daha duzenli ve tempolu olurum
ayrica kendime oginler belirleyip ona uygun seyler almaliyim

Kızlar bende katılmak isterim aranıza..ya gerçekten paranın değeri YÖK sabah 100 lira bozduruyorum akşama bitmiş bişey de almıyorum anlamadım valla şimdiden kumbara yaptım bütün bozuklukları oraya atıcam yılbaşına kadar da açmıcam bakalım ne kadar birikmiş olacak..isterseniz beraber başlayalım

malesef paranin degeri yok bir tane kumbara biriktirmeyle ilgili grup var ona bakabilirsin borclari kapatma baslikli

canimmm harika olur bende bugun tam zayiflama topiklerini karıştırıyordum kesinlikle zatiflamaya da az yiyio o paralari biriktirmeye ihtiyacim varr
kilo verelim altin alalim

17 Eylül de başlayalım kızlar
Benim abur cuburum pek yok ama sigaram var ya bir bırakamadım şunu

Eylül ayı süper olur 15i de maaş günü zaten

merhabalar.ben de haftalık 200 tl ile aranıza katılmak isterim.

Ben de katılmayı isterim

Tamam kızlar 17 eylülde o halde başlıyoruz hep birlikte.kontrollü beslenme ve kontrollü harcama ile hem kilo vereceğiz hemde gereksiz abur cubur vb harcamayip birikim yapacağız

Hem belki turtisim de katılır bize karamelli_turta

Tamam canım hem ben zaten eylül ün başında Doğum yapıcam Doğum kilolarım da gitmiş olur bu sayede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…