• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Hep birlikte başlarız canım, motive ederiz birbirimizi.
Al benden de o kadar ya, kahvaltı yaptık peynir bitti, Nescafe stoklarim türk kahvesi yok, sebzelik boş. Birşey yapıyorsun başka birşey bitiyor gerçekten.
Diyete de varım ona da başlayalım Eylül'ün ikinci haftası tatile gidiyorum gelince herşeye başlayalım :)

ben de ben de varımmmm, beni de etiketleyin nüffen :hamarat:

Tamam kızlar 17 eylülde o halde başlıyoruz hep birlikte.kontrollü beslenme ve kontrollü harcama ile hem kilo vereceğiz hemde gereksiz abur cubur vb harcamayip birikim yapacağız :KK66:

Hem belki turtisim de katılır bize @karamelli_turta
Bende katılmak istiyorum aranıza

Biz abur cuburu 1.5 yıl oldu harcamamız çok düştü bunun yanında birde hamburger tavuk but falan yiyorduk dışarda hem sağlıksız hemde doyurucu değil bunlarıda kestik yemeğe gideceksek sağlıklı olmasına dikkat ediyoruz çoğu zamanda evde yiyip dışarı çıkıyoruz

hic bilmiyorum cnm olur diye dusunmustum ondan aotlesim belki bilwn biri vardir

baktım ama güncelleme yapılacak bir yer bulamadım. bir de liste hazırlamak bana çok zor geldi, stres yaptı. bana göre değilmiş bu liste işleri.

eğer listeye gerek yok derseniz, oplara söylim, başlığı onlar güncelleyebilir. liste isteriz derseniz, birisi yeni bir başlık açsın, ordan devam edelim.

baktım ama güncelleme yapılacak bir yer bulamadım. bir de liste hazırlamak bana çok zor geldi, stres yaptı. bana göre değilmiş bu liste işleri.

eğer listeye gerek yok derseniz, oplara söylim, başlığı onlar güncelleyebilir. liste isteriz derseniz, birisi yeni bir başlık açsın, ordan devam edelim.
Konuyu düzenle var,planlı konuyu açtığın tarih,şikayet et favori konu açtığın yerde

bana gore listeye gerek yok herkes kendi harcamasini listeliyor zaten hedef tuttu ya a tutmadi diyer yazariz ayrica liste gerekli degil

Topik yeni konu hayırlı olsun ama birkaç aya biz bu konuyu da degistiririz :KK43:
Eve gelmeden markete uğradım, bir sürü ürünün etiketi yoktu, çalışanlara takıldım yine mi zam diye, yetişemiyorum dediler
Süt, peynir, sarı bez, ekmek 40 TL verdim ciktim. Ekmek hariç aldıklarımin hepsine zam gelmiş

hatuncanlarım;

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. den başlığı düzeltmesini rica ettim. sağolsun kendisi düzeltti.
ben 17 eylülden önce size katılamam, bu aralar masrafımız çok, hafta sonu ev taşıyoruz, buzdolabı tamtakır, kışlık hazırlık hiç yok.
herkesin haftalık 200 tl bütçeyle harikalar yaratmasını temenni ediyorum. başarılar canlar...

Topik yeni konu hayırlı olsun ama birkaç aya biz bu konuyu da degistiririz :KK43:
Eve gelmeden markete uğradım, bir sürü ürünün etiketi yoktu, çalışanlara takıldım yine mi zam diye, yetişemiyorum dediler
Süt, peynir, sarı bez, ekmek 40 TL verdim ciktim. Ekmek hariç aldıklarımin hepsine zam gelmiş

fiyatlara zam geldikçe biz de mecburen topiğe zam yapıcaz artık :işsiz:

Bizde kayınvalidemle beraber 25 kilo domates konserve yaptık
4 kilo yeşıl fasulye buzluda katıldı
Biraz da sigara böreği sardık ama bayağı yoruldum
Malum haftaya Doğum var hazırlıkların bitmesi lazım
Doğumdan 2 gün önce de yardımcı abla alınan evi temizlemeye artık sonrası gelsin bebeğim:deli:

Back