Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Merhaba.
Grubu yeni gördüm.
Bu haftayı yarıladık ama gelecek haftadan itibaren ben de aranıza katılmak istiyorum.

Hedef haftalık 150tl mutfak bütçesi hâlâ geçerli benim için
An itibariyle 60tl kuaför dahil 100tl.
harcamış sayılırım daha hafta sonu var.
Ekstra giderler için 100tl ayirmistim neyseki

Ben haftalik 150TL yi artık tutduramiyorum malesef ( haziranda 170tl oldu fisleri hep sakliyorum, temmuz hemen hemen tek fark tavuk almistim en fazla 192 oldu bu hafta yine çok dikkat etmeme rağmen 200ü geçtim hafta.
225tl yi geçmese kâr sayacagim Artık. Üstelik kurban geliyor diye 2 haftadır et masrafimda yok.almıyorum yani.stok kiymam vardı onunla idare ediyorum...
çok dikkat etsem de bu ara ev bütçem çok şaştı.gelir aynı. Gider katlanır sanki

Hersey çok pahalı haftalik pazar ve mmutfak ihtiyaci icin 150 yi tutturmal cok zor

Hersey çok pahalı haftalik pazar ve mmutfak ihtiyaci icin 150 yi tutturmal cok zor

Aynen öyle vallahi canım.
sorsan ne aldın diye 8 kg süt 27tl sutcüden aliyorum bebeğim var 2 yaşında ev yoğurdu yapıyorum sürekli ve sutlac vs. 30 lu yumurta 18tl, biraz sebze meyve 90tl pazardan alıyorum ama yaz sonu ucuzlar diye beklediğimiz Salçalik domates bile 2,5 pazar bitimi belki 2tl.
Bu hafta birde şeker ve kahvem bitti.
kısaca neye harcadığımizi anlamadan 200ü aştim.
Markette herseyin gramajini düşürülen zaten.haziranda 900ml olarak aldığım sampuan bu hafta diyet yapıp zayıflamis sanki 810ml olmus ama fiyat ayni
dikkat edin çamaşır suyundan dış macununa kadar hatta Şehriye bile zayıflamis yani üründen calmislar ama biz aynı urun ayni fiyat zannediyoruz!! Yakinda hepimize kafayı yedirtecekler Allah sonucunu hayreylesin

Domatesin kilosu bir tl den aldik canim sen istnbulda misin baya pahali geldi fiyatlar

Aynı şehirdeyiz sanırım merak edip profilinize baktım :) bursa domatesi 1.250 civarından alıyorum hep pazardan akşam üzeri 1 liraya da düşürüyorlar hala 2.5 mu sütün kilosuda 2.75 oldu sizin de 3.75 civarına geliyor aynı şehirde bile fiyatlar değişiyor,ama kışın bile yeri geldi mi ucuz olan salatalık çok zamlandı son zamanlarda.Birde ne olduysa taze fasulye ucuz olurdu oda pahalı bu sene.

3.5 civarı yazacaktım :) 3.75 yazmışım sonradan fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…