- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Tavuk kanat kilosu 18 lira olmuşyarın toplu alışveriş yapacağım,
evde eksik çok kahvaltılık, bakliyat, tavuk, sebze, biraz da stok için çay, yağ, deterjan alacağım.
yeni evimde servis kapının önünde bırakıyor onun için hafta içi market biraz sıkıntı.
büyük şeyleri aldıktan sonra bütçeyi belirleyeceğim, bakalım nasıl olacak
Zam gelmeyen bir şey kaldı mı acabaTavuk kanat kilosu 18 lira olmuş
Bizim markette 20 TL ye aldım bugünTavuk kanat kilosu 18 lira olmuş
Manav çok şaşkındı bugün 1 çuval sogan 300 tl diye. Patates 4 .5 arasıakdeniz de yaşadığım halde daha 2 hafta öncesine kadar 1 liraya hatta minik boyu 75 kuruşa satılan soğan ve patates boyuna göre 2.5,3,3.5 liraydı
sizde de aynı mı kızlar
Bazen market uygun oluyorgeçen hafta mutfak masrafim pek yoktu olanlarla idare ettim
eşime dedim pazar alisverisi yap yoksa marketten 2 kat pahaliya alacagiz
Hoşgeldin aramızaHerkese mrb. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Hayat çok pahalandı. Hesapsız harcama yapacak zaman değil vallahi. Yarından itibaren yazıcam kızlar.
canim burda marketi hic ucuz gormedim halk gunu de dahil.Bazen market uygun oluyor
Ya sorma dün pazara gittim, üç çeşit meyve fiyatı aynı karışık bir kilo istedimcanim burda marketi hic ucuz gormedim halk gunu de dahil.
ama ihtiyac olunca aliyorum matketin tek avantaji istedigin kadar almak
pazarda yarim kilo deyince bazen tuhaf bakislar falan oluyor
Geçen hafta mahalleden geçen arabada 3 kg 10 TL ye soğan ve patatesi aldim. Dün pazarda fiyatları görünce yok artık dedim. Tüm sebzelerden daha pahalı ve her yemeğe koyuyoruz mecburen alıyoruz. Bir de şimdi hasat zamanı taze taze patatesler geliyor tarladan ama 5 TL ye satılıyor.K kahvemsi mutluluk
bende fiyati ayni olan sebzelere meyvelere ayni seyi istiyorum sonuçta fazla alip niye curuteyim
bzzen manavdan sayıyla aliyorum
su an patates yok evde inan elim varmiyor kg 5 tl vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?