Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Bu haftayı yine iyi kapatıcam. Peynir ve zeytin almam lazım. Yarın çıkabilirsem alıcam.şimdilik 45 tl harcama yaptık. Evdeki stoklar baya idare etti ama haftaya iyi bir harcama bekliyor bizi. Maaş haftamız ve aylık olarak birçok eksiği alıcam. Hafta hafta harcama yapıcam. Normalde hiç dikkat etmezdim. Böyle hedef koymak iyi oldu. Harcamalarıma dikkat eder oldum

Kızlar bende başlayacagım 2 kişiyiz abur cubur için çok gidiyor bizim onu farkettim bu konuda ne önerirsiniz
Canım kendin yapmaya çalış.
Biz abur cubur 4 yıl oldu almıyoruz. Kuruyemiş alıyoruz onun yerine mısırda iyi değil de ayda yılda bir patlatırım çekirdek kuruyemiş kuru üzüm tüketiyoruz.
Böyle deneyin parasını geçip sağlığa da zararlı yönlerini de düşünmek lazım.
Evde de tuzlu tatlı kurabiye yapıp tüketebilirsiniz. Minik minik çayın yanına 2 3 atıştırmalık koysan nefis körlenir

Kızlar bende başlayacagım 2 kişiyiz abur cubur için çok gidiyor bizim onu farkettim bu konuda ne önerirsiniz
Biz pek abur cubur tuketmeyiz
Kuru meyve, kuruyemis, meyve sağlıklı atıştırmalıklar tercih ediyoruz. Belki siz de öyle yapabilirsiniz
Ya da evde kek, kurabiye, tatlı yapabilirsin

Evde yapmak yada hurma kuru kayısı kuruyemiş gibi alternatif dışında yapabilecek birşey yok
Bizde mutlaka her akşam çay demlenir , öyle kuru kuru da içemediğimizden bu gibi şeyler atıştırıyoruz
Arada bir yenebilir ama hazır gıda gerçekten sağlıksız

Hosgeldin
Yaklasik 2 3 aydir bu bolumdeki konulardayim :)
Cok faydali oluyor zamanla kendin bile inanamayacaksin
Hala duzenli birikime alisamadim ama en azindan harcamalarimiz cok azaldi
Mutlaka yemek yenusu yapiyorum. Onceden bi marketten 400 500den asagi cikmazdim. Sanirim 5 6 bin gibi sirf markete harciyorduk. Simdi 2 haftadir basariliyim bu topikte :)

yarın listeye eklerim, hoş geldiniz.

topiği açtığımdan beri eksideyim ben :) birlikte oturalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…