• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

Benim 150 lira bitti bile diyet yapmak gibi k8lay değil o parayla idare etmek
Biraz dışarda yiyince bikac bişey aldık bitti gitti
Hep ev yemeği yemek lazım
Çocukla dışarı çıkınca sıkıntı oluyor of of… ama bi yolunu bulup o parayı yetirmem lazım ev borcumuz var mecburum
Birikimlerimden kullanmqktan nefret ediyorum.. Verdiğin kiloları geri almakla aynı his

100 tl den 8 tl miz kaldı sadece.
Ekmek, su alırız ona da.

Dün galiba üç günlük 5-6 dilim ekmek vardı.
Bayattı, ekmek kızartma makinası ile kızarttım 3. Seviyede.
Sıcak ve kıtır kıtır olunca pek belli olmadı bayatlığı :)
Akşam kahvaltısı yapmıştık, yedik bi güzel :)

tabloyu düzenledim, gözden kaçırdıklarım varsa bana bildirebilir mi?
Ellerine sağlık canım :KK52: bu hafta içinde bana 100 tl yazabilirsin :KK66: cuma süt aldım 9 tl cmt 17 tl markete ve fırına harcadım pazar ise 26 tl harcadım su dondurma ve çiğköfte alişverişi için :KK48: şimdiden 52 tl oldu bile bakalim bir yumurta birde pazardan yeşillik ve ekmek filan alirım bütçemi yetiririm sanırım :işsiz:

Ellerine sağlık canım :KK52: bu hafta içinde bana 100 tl yazabilirsin :KK66: cuma süt aldım 9 tl cmt 17 tl markete ve fırına harcadım pazar ise 26 tl harcadım su dondurma ve çiğköfte alişverişi için :KK48: şimdiden 52 tl oldu bile bakalim bir yumurta birde pazardan yeşillik ve ekmek filan alirım bütçemi yetiririm sanırım :işsiz:

yazdım. :KK66:

Cikista markete ugradim
6 li meyveli soda
Tuz
Cips
6 li cikolata
Osmanli kahvesi
Makarna
Yufka
Yarim kilo lor peyniri
Yarim kilo orgu peynir
Yarim kilo patlican
Yarim kilo yesil biber aldim. Toplam 54 lira tuttu. Bu hafta tam hesaplayamadim. Haftasonuda markete gidildi ama ne kadr tuttu bilmiyorum.

selam kızlar, ben yeni haftaki bütçemden ekmek dışında henüz hiçbir şey harcamadım.
yarın pazardan meyve ve yeşillik alacağım
buzlukta epey sebzem ve kahvaltılıklarım var, annem de dün yoğurt mayalayıp getirmiş.
evde stoklarım sağlam, bu hafta 100 dedim ama 50 bile yetecek gibi görünüyor.

Back