Ellerine sağlık canımtabloyu düzenledim, gözden kaçırdıklarım varsa bana bildirebilir mi?
Ellerine sağlık canımbu hafta içinde bana 100 tl yazabilirsin cuma süt aldım 9 tl cmt 17 tl markete ve fırına harcadım pazar ise 26 tl harcadım su dondurma ve çiğköfte alişverişi için şimdiden 52 tl oldu bile bakalim bir yumurta birde pazardan yeşillik ve ekmek filan alirım bütçemi yetiririm sanırım
Evet canım sadece mutfakBugün mutfak masrafı yapmadık ama badanaya başladığımız için masraflarımız oldu.
Bu hedefler sadece mutfak değil mi
Geçen sen mi yazmıştın başka bir arkadaş mı hatırlayamadım pantalon aldım onu da ekledim diye onun için sordum canım değiştimi diye.Evet canım sadece mutfak
Benim gözümden kaçmış . Mutfak harici harcadıklarımızı bu bütçeye dahil etmiyoruz.Geçen sen mi yazmıştın başka bir arkadaş mı hatırlayamadım pantalon aldım onu da ekledim diye onun için sordum canım değiştimi diye.
Dışarıda yenenlerde eklenmiyor değil mi canım?Benim gözümden kaçmış . Mutfak harici harcadıklarımızı bu bütçeye dahil etmiyoruz.
Ben özel gün yemeklerini eklemiyorum sadeceDışarıda yenenlerde eklenmiyor değil mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?