- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 158
Evde çocuk olunca farklı oluyor sanırım. Ben genelde bittikçe ya da azaldıkça alıyorum.mesela maas gunu toplu alisveris yapariz o fazla tutar.
hafta ici her is dönüşü markete manava gitmek resmen iskence geliyor bana.
evet cnm cocuga gore hareket ediyorum eksik olmasin diye. kendimiz 2 kisiyken fazla önemsemezdik evde o an baska seyler de yerdik. bir de pek oglum disardan yemez hep ev yemegi olur.Evde çocuk olunca farklı oluyor sanırım. Ben genelde bittikçe ya da azaldıkça alıyorum.
Çocuk olunca bizde toplu almaya başladık hep özellikle yumurta süt çok alıyoruz.Evde çocuk olunca farklı oluyor sanırım. Ben genelde bittikçe ya da azaldıkça alıyorum.
Aynen canım bende öyle bazen pazardan 10tane köy yumurtası alıyorum gidebilirsem. Zaten düzgün kahvaltı edilmiyor evde. Süt içilmiyor yoğurt yapıuorum sadece. Ama çocuk olsa süt yoğurt yumurta daha çok gider her gün kahvaltı edilir. mutfak gideri katlanıyor tabi.Çocuk olunca bizde toplu almaya başladık hep özellikle yumurta süt çok alıyoruz.
Yumurtayı köyden getirtiyoruz o yüzden fazla almak zorunda kalıyoruz 15 tane kalıncada sipariş ediyoruz 80 yumurta alıyoruz ayda. Eskiden marketten 6 tane alırdım o bile bitmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?