önümüzdeki maçlara bakarız biz de :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bu erkekleri napmasın :)Selam kızlar en çok 50 tl harcarım bu hafta diye düşünürken eşim markette çoştukça çoştu.çocuk gibi o aldı ben koydum. Gereksiz şeyler alıp duruyor.kahvaltılık aldık peynir zeytin pastırma 60 tl ile çıkabildik.
Başka harcamalarda var tabi bu sadece gıda.105 tl oldu. Kapanışı bu kadarla yaparım sanırım.
Tebrikler alkışlar hürmetler ...Günaydın kızlar işler çok yoğun buraya da pek uğrayamadım geçen haftayı 100 lira kapattım
ama bu hafta 150 hedeflemiştim 150 nitti
@planlı yazabilir misin canım
Eşimde öyle peynir almış kaşar almış yanına bir peynir daha almış hayır bir özelliği yok markası değişik 2 çeşit beyaz peynir. Birini bıraktım. Evde yumurta var yine almış. O aldı ben koydum.bişiy bitmeden alınmasını sevyorum çünkü yeni alınan açılıypr önceden kalan yenmiyor bunu özelşikle kuruyemişte ve peynirde yapıyoruz. İsraf oluyor. 5 tl ile sınıfta kaldım zaten bir daha ki haftalarda geçebilmeyi unut ediyorum. Haftaya hedef yüksek olacak benim yağ şeker kuruyemiş almam lazım.Allah bu erkekleri napmasın :)
Onların yüzünden sınıfta kalcaz
Bizim evde geçen hafta 5 çeşit peynir vardı
Ben daha nasıl hedef tutturayım
Parayı peynire gömmüş
5 lira farktan bişey olmazEşimde öyle peynir almış kaşar almış yanına bir peynir daha almış hayır bir özelliği yok markası değişik 2 çeşit beyaz peynir. Birini bıraktım. Evde yumurta var yine almış. O aldı ben koydum.bişiy bitmeden alınmasını sevyorum çünkü yeni alınan açılıypr önceden kalan yenmiyor bunu özelşikle kuruyemişte ve peynirde yapıyoruz. İsraf oluyor. 5 tl ile sınıfta kaldım zaten bir daha ki haftalarda geçebilmeyi unut ediyorum. Haftaya hedef yüksek olacak benim yağ şeker kuruyemiş almam lazım.
Motivasyonum artsın değil mi5 lira farktan bişey olmaz
Kanaat notu kullanalım
Hedef tamam bence senin bu hafta
BencedeMotivasyonum artsın değil mi
Yoksa ipin ucunu bende kaçırabilirim.