- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
- 88
valla canım aynen öyle. o gün alıyorum eve gelip yatıp kalkıp ertesi gün yine gidip alıyorum.al beni değil, boşalt rafı diyorlar bana sanki :)))))Hahahahha. Dayanamıyorsun :)) al beniii al benniiii diyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım aynen öyle. o gün alıyorum eve gelip yatıp kalkıp ertesi gün yine gidip alıyorum.al beni değil, boşalt rafı diyorlar bana sanki :)))))Hahahahha. Dayanamıyorsun :)) al beniii al benniiii diyorlar.
olur mu hiç şekerim. stok da bi birikim şekli sonuçtaKötü örnek oluyoruz atacaklar bizi burdan :))
valla canım aynen öyle. o gün alıyorum eve gelip yatıp kalkıp ertesi gün yine gidip alıyorum.al beni değil, boşalt rafı diyorlar bana sanki :)))))
Hahahah boşalt rafı çok iyiymiş :) marketi sana devretsinler en iyisi :))olur mu hiç şekerim. stok da bi birikim şekli sonuçta
:)))))) atarım yatağımı bi köşesine yaşarım orada, ohh misss :))))Hahahah boşalt rafı çok iyiymiş :) marketi sana devretsinler en iyisi :))
Cuma bildirim yapılıyor canım. P.tesiden bu yana 15 tl harcadım.Ya ben haftaya hangi gün başladık hatırlamıyorum. Pazartesiden itibaren tuttum. 4 günde 75tl oldu. Hangi gün başlayıp bitiriyoruz ?
Hım. Sağol canım artık böyle oldu bu kezde. Cumartesi annemdeydim galiba harcamamışımdır. Pazar ne harcandı hiç hatırlamıyorum.Cuma bildirim yapılıyor canım. P.tesiden bu yana 15 tl harcadım.
Gün gün yazıyorum karışmıyor.p.tesi yeni hafta sanıyordum sayfalara baktım cumadan hesapladım.