Sende sorun yok . Beni içinde imkansız...Sizin harcamalar bize daha yakın gibi peki yetiyormu buşekilde aylık 600? Biz evde yağ olarak zeytinyağlı kullanıyoruz. Yağı edremit kuzey korfez bölgesinden alıyorım bu bölgenin yağı dünya sıralamasında iyi bir yere sahip. O nedenle korfezin guney kısmının yağını bile tercih etmiyorum litresine 26 veriyorum. Tereyağını köyden alıyorum, çocuklar uzunömürlü değil Atatürk orman çiftliği sütü içiyor litresi 4,5tl. Pasta borek dışında organik yumurta alıyorum enucızu 1lira. Yaprak annemden gelir hatta sarar verir dondurucuya stoklarız, fasulye,bezelye,barbunya yine annem verdi dondurucuya koydum. Domates sosumu kayınvalidemlerin donateslerden reçeli yine onların çilekten yaptım. Eriştem olur tarhana anne ve kayınvalideden gelir. Ama dediğim gibi biz meyveyi eti çok tüketiyoruz. Benim çocuklar 20aylık ama meyveöğününde 1er portakal+1er mandalina yiyorlar, normaldede zayıf çocuklar yani. Mesela bugun kayınvalidemler gelecek arnavut ciğeri yapacağım ki bu en maliyetsizi, aileler sık gelir ve onlar gelince mutlaka salt et yemeği yapılır. Ne bilim ya aslında tamda bunun için detaylı yazdım sorun nerde yardımcı olub diye. biz meyve tüketmiyoruz, eti sevmeyiz, kahvaltı yapmayız diyen arkadasları anlıyorum ama herseyi yerli yerinde ve kalitelisinden tüketiyorum diyen arkadasların 600le nasıl geçindiğini çözemedim, bende bir sorun var sanırım depresyona girmek üzereyim:)
excel den ayri bir tablo mu istiyorsun?Arkadaşlar bugün farklı bir kurumdayım. Dün gece tablo yapmaya çalıştım olmadı.bilen biri tablo yapıp atabilir mi bana. Bir tarafta isimler olacak diğer tarafta 1. 2. 3. 4. Hafta şeklinde olacak.
Bildirimleri saat 4 e kadar yaparsak iyi olur.
Nick | 1. Hedef-Harcanan | 2. Hedef-Harcanan | 3. Hedef-Harcanan | 4. Hedef-Harcanan | |
---|---|---|---|---|---|
| 100tl | - | - | - | |
P planli | 150tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
Z zeyneprer | 150 tl | ||||
| 150 tl | ||||
| 100 tl | ||||
@avukatbusra | 150 tl | ||||
| 100 tl | ||||
| 150 tl-150 tl | 100 tl | |||
| 100 tl | ||||
@burhan | 150 tl | ||||
| 150 tl | ||||
K kahvemsi mutluluk | 150 tl | ||||
| 150 tl | ||||
| 150 tl | ||||
A ay-isigi | 150 tl | ||||
S Spizella | 100 tl | ||||
| 150 tl | ||||
@tobosoludulcinea | 100 tl | ||||
| 150 tl | ||||
| 75 tl | ||||
| 150 tl | ||||
T tatlu | 60 tl | ||||
@Alfffffffa | 100 tl | ||||
| 75 tl | ||||
Z zynpzeynep | 150 tl |
Nick | 1. Hedef-Harcanan | 2. Hedef-Harcanan | 3. Hedef-Harcanan | 4. Hedef-Harcanan | |
---|---|---|---|---|---|
| 100tl | - | - | - | |
P planli | 150tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
Z zeyneprer | 150 tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
| 100 tl | - | - | - | |
@avukatbusra | 150 tl | - | - | - | |
| 100 tl | - | - | - | |
| 150 tl-150 tl | 100 tl | - | - | |
| 100 tl | - | - | - | |
@burhan | 150 tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
K kahvemsi mutluluk | 150 tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
A ay-isigi | 150 tl | - | - | - | |
S Spizella | 100 tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
@tobosoludulcinea | 100 tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
| 75 tl | - | - | - | |
| 150 tl | - | - | - | |
T tatlu | 60 tl | - | - | - | |
@Alfffffffa | 100 tl | - | - | - | |
| 75 tl | - | - | - | |
Z zynpzeynep | 150 tl | - | - | - |
Sizin harcamalar bize daha yakın gibi peki yetiyormu buşekilde aylık 600? Biz evde yağ olarak zeytinyağlı kullanıyoruz. Yağı edremit kuzey korfez bölgesinden alıyorım bu bölgenin yağı dünya sıralamasında iyi bir yere sahip. O nedenle korfezin guney kısmının yağını bile tercih etmiyorum litresine 26 veriyorum. Tereyağını köyden alıyorum, çocuklar uzunömürlü değil Atatürk orman çiftliği sütü içiyor litresi 4,5tl. Pasta borek dışında organik yumurta alıyorum enucızu 1lira. Yaprak annemden gelir hatta sarar verir dondurucuya stoklarız, fasulye,bezelye,barbunya yine annem verdi dondurucuya koydum. Domates sosumu kayınvalidemlerin donateslerden reçeli yine onların çilekten yaptım. Eriştem olur tarhana anne ve kayınvalideden gelir. Ama dediğim gibi biz meyveyi eti çok tüketiyoruz. Benim çocuklar 20aylık ama meyveöğününde 1er portakal+1er mandalina yiyorlar, normaldede zayıf çocuklar yani. Mesela bugun kayınvalidemler gelecek arnavut ciğeri yapacağım ki bu en maliyetsizi, aileler sık gelir ve onlar gelince mutlaka salt et yemeği yapılır. Ne bilim ya aslında tamda bunun için detaylı yazdım sorun nerde yardımcı olub diye. biz meyve tüketmiyoruz, eti sevmeyiz, kahvaltı yapmayız diyen arkadasları anlıyorum ama herseyi yerli yerinde ve kalitelisinden tüketiyorum diyen arkadasların 600le nasıl geçindiğini çözemedim, bende bir sorun var sanırım depresyona girmek üzereyim:)
gunaydin kizlar.cok dysuk maas ile gecinenleri bu hafta cok iyi anladim bende.
kizlar yaz mevsiminde guzel hazirliklar yapalim kisin rahat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?