Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

pure hazel
P planli
@kaizen S
Z zeyneprer
suukaa
kronikuykucu
@avukatbusra
sekerim00
_kunfeyekun_
mornergis
@burhan
ciceklientari
K kahvemsi mutluluk
p_ritha
balbebekk
A ay-isigi
S Spizella
Kafam-karisik
@tobosoludulcinea
Maggiore
lindalinda
Nesrinay86
T tatlu 6
@Alfffffffa
minikoglan
@ zynzeynep

hatuncanlarım; ilk sayfadaki listeye bir göz atıp eksik-yanlış varsa beni bilgilendirir misiniz?
cuma günkü bildirimlerde hedefinizi ve kalan paranızı beni etiketleyerek bildirebilir misiniz?

Günaydın.
Bu hafta bende hedefimi tutturmak istiyorum 25 tl açık verdim gerçi çok sayılmaz ama düşürmeliyim.
Bu hafta yine dondurucu ağırlıklı gidicem.
Barbunya börek pırasa kadınbudu köfte balık etli çorba var listemde. Yaptığım yemek 2 gün gidiyor. Balık yine pazar gününe kalır. Barbunya bu akşam.

Günaydın, ben de pazar günü 133,50 tl lık market alısverısı gordum. Ekmek dısında ıhtıyacım yok gozukuyor. Sanırım hedefı tuttururum: )

İlk bildirimi ben yapayım bugün için :)
Hedefi tam olarak tutturdum, bu hafta için de stoklar tamam; ekmek, simit vb dışında ek bi giderimiz olmaz.

Geçen hafta aldığımız dolmalık biberden kıymalı dolma yaptım akşam için.
Biraz da kuru fasulyemiz var.
Cacık ve turşu ile bize afiyet olsun :)

Tablo çok güzel olmuş,
Bizim şu an kalan paramız 25 ama evde her şey var. Bakalım ufak tefek birkaç şey için markete gidersek gideriz.

Exelden yapılır canım. Pc m olsaydı yapar yollardım

T tatlu ve kızlar derin dondurucu olmayan ve almak isteyenler;
bu hafta a101'e regal marka geliyor, 399 TL
ben de bimden yazın aynı marka almıştım, memnunum

Kuzum bu derin dondurucu ufak geldi gözüme
Öyle mi yoksa bebekli aile ve yazın çok hazırlık yapmak için etten meyveye gozlemeye kadar koymak isteyen icin yeterli mi ki

Bence bu hedefin tutması için evde iyi bir stok durumunun olması lazım
Aksi halde hedef baştan başarısız olur

Öyle mi yoksa bebekli aile ve yazın çok hazırlık yapmak için etten meyveye gozlemeye kadar koymak isteyen icin yeterli mi ki
bende inceledim biraz kucuk benim vaktim de cok olunca her seyden koyarim. Sanirim almayacagim kirmizi eti satin almayip kesiyoruz
hatta sene icinde kuzu da keseriz
tesekkurler haber versigin icin.

P planli merhaba canım bu hafta cogunlukla annemde olacagız o yuzden pek alısverıs yapmayı dusunmuyorum benım kalan para durumum objektıf olmaz o yuzden,ayın 1ine kadar 80liram kaldı sadece mutfak degıl bide toplam

İki haftadır pazara çıkamamıştık dolap tamtakırdı.
Ctesi günü eşim, meyve sebze yeşillik patates soğan almış. Ne kadar harcadı bilmiyorum o yüzden bu harcama kalemini düşüyorum.
Pazar günü ;
50 lira kahvaltılık
35 lira market
10 lira su
Toplam : 95 lira

55 lirayla perşembeyi buluruz evvelallah

bende inceledim biraz kucuk benim vaktim de cok olunca her seyden koyarim. Sanirim almayacagim kirmizi eti satin almayip kesiyoruz
hatta sene icinde kuzu da keseriz
tesekkurler haber versigin icin.

Ya bisiy sorcam ama yanlis anlamayin tamamen bilmedigimden cahilligimden soruyorum.
Ben hic kurban eti yemedim. Tadi farkli oluyor mu? Annem farkli oluyor der. Esim hep kesmeye ozenir. Ama ben onyargimdan hep engel oluyorum

Valla canım biz iki kişiyiz bize yetiyor.
Buzdolabının da iki tane derin çekmecesi var, onunla birlikte kullanıyorum.
Yazdan herşeyi de koydum. Cekmeceleri derin, düzgün yerlestirince birçok şeyi koyabiliyorsun.
Ben dondurucunun bir çekmecesine peynir, tereyağı buzluga et, diğer çekmecesine sebze ve meyve koydum. Aklina gelen tüm yaz sebzelerinden koydum.
Benim dolabın cekmeceleri de büyük olduğu için belki bana küçük gelmedi.
Dondurucunun da yarisina yakını hala duruyor.
Satıldığı gün gidip içine bak istersen, her ailenin tüketim alışkanlığı farklıdır sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…