pure hazel
P planli
@kaizen S
Z zeyneprer
suukaa
kronikuykucu
@avukatbusra
sekerim00
_kunfeyekun_
mornergis
@burhan
ciceklientari
K kahvemsi mutluluk
p_ritha
balbebekk
A ay-isigi
S Spizella
Kafam-karisik
@tobosoludulcinea
Maggiore
lindalinda
Nesrinay86
T tatlu 6
@Alfffffffa
minikoglan
@ zynzeynep
hatuncanlarım; ilk sayfadaki listeye bir göz atıp eksik-yanlış varsa beni bilgilendirir misiniz?
cuma günkü bildirimlerde hedefinizi ve kalan paranızı beni etiketleyerek bildirebilir misiniz?
Günaydın, ben de pazar günü 133,50 tl lık market alısverısı gordum. Ekmek dısında ıhtıyacım yok gozukuyor. Sanırım hedefı tuttururum: )
nick mi değiştiniz, listede adınız yok. ekleyeyim mi
Yeni takip etmeye basladım bu konuyu. Ekleyın bence. Kontrollu gıtmemı saglar belkı...
eline saglik cnm hata yok bende.
hedefimiz mutfak giderlerini haftalık 150 tl bütçe ile gerçekleştirmek. yani haftalık harcamamız 150 tl yi geçmeyecek. bu giderlerin içinde gıda ve temizlik malzemeleri bulunuyor. haftalık pazar harcamaları da buna dahil. diyelim ki 150 tl bütçeden 30 lira arttı, bu parayı stok yapmak için kullanabilir ya da birikim hesabınıza aktarabilirsiniz.
15 mart-15 nisan tarihleri arasını kapsayacak bu uygulama için cuma günleri bildirimde bulunabiliriz. isteyen arzu eden herkes katılabilir. ilk hafta yarın(perşembe) başlayacak bir sonraki hafta cumaya kadar. cuma günü yeni bir 150 tl ile devam.
bu kapsamda haftalık yemek planlarınızı oluşturabilir, burda paylaşabiliriz. böylece yapacağımız alışverişleri minimize edebiliriz.
bu topik sadece bu amaçla kurulmuştur, yatırım birikim tavsiyeleri vs için mevcut topiklerden devam edeceğiz.
bazı arkadaşlarımız 100tl ile deneme yapmak istedikleri için isimlerinin yanına belirttim.
15 MART-15 NİSAN HEDEFLERİ
@pure hazel 100 tl
P planli
@kaizen S
Z zeyneprer
suukaa
@kronikuykucu 100 tl
@avukatbusra
sekerim00 100tl
_kunfeyekun_
@mornergis 100tl
@burhan
ciceklientari
@kahvemsi mutluluk
p_ritha
balbebekk
@ay-isigi
@Spizella 100tl
@Kafam-karisik
@tobosoludulcinea 100 tl
Maggiore
@lindalinda 75 tl
Nesrinay86
@tatlu 60 tl
@Alfffffffa 100
@minikoglan 75
@ zynzeynep
Nick 1. Hedef-Kalan 2. Hedef-Kalan 3. Hedef-Kalan 4. Hedef-Kalan pure hazel 100tl-0 - - - P planli 150tl/-40 150 tl - - Kaizen S 150 tl/ 0 150 tl - - Z zeyneprer 150 tl/-? 150 tl - - suukaa 150 tl/11tl 150 tl - - kronikuykucu 100 tl 100tl - - @avukatbusra 150 tl 150 tl - - sekerim00 100 tl 100 tl - - _kunfeyekun_ 150 tl/0 100 tl - - mornergis 100 tl/ 20 krş 150 tl - - @burhan 150 tl 150 tl - - ciceklientari 150 tl - - - K kahvemsi mutluluk 150 tl/1 tl 100tl - - p_ritha 150 tl/33 tl 150 tl - - balbebekk 150 tl/20 tl 150tl - - A ay-isigi 150 tl - - - S Spizella 100 tl - - - Kafam-karisik 150 tl/ -60 tl 150tl - - @tobosoludulcinea 100 tl/35 tl 100 tl - - Maggiore 150 tl 150 tl - - lindalinda 75 tl - - - Nesrinay86 150 tl - - - T tatlu 60 tl/10 tl 50 tl - - @Alfffffffa 100 tl - - - minikoglan 75 tl - - - Z zynpzeynep 150 tl/ 0 150 tl - - Z zynpzeynep - 150 tl - -
Exelden yapılır canım. Pc m olsaydı yapar yollardımArkadaşlar bugün farklı bir kurumdayım. Dün gece tablo yapmaya çalıştım olmadı.bilen biri tablo yapıp atabilir mi bana. Bir tarafta isimler olacak diğer tarafta 1. 2. 3. 4. Hafta şeklinde olacak.
Bildirimleri saat 4 e kadar yaparsak iyi olur.
Bence bu hedefin tutması için evde iyi bir stok durumunun olması lazımgeçen hafta hedefimi tutturamadım, bu hafta da tutturacak gibi görünmüyorum. her şey çok çok pahalı.
hedeflerini tutturanları tebrik ederim. zor bir iş başardınız. darısı benim gibi eksilere düşenlerin başına.
bende inceledim biraz kucuk benim vaktim de cok olunca her seyden koyarim. Sanirim almayacagim kirmizi eti satin almayip kesiyoruzKuzum bu derin dondurucu ufak geldi gözüme
Öyle mi yoksa bebekli aile ve yazın çok hazırlık yapmak için etten meyveye gozlemeye kadar koymak isteyen icin yeterli mi ki
bende inceledim biraz kucuk benim vaktim de cok olunca her seyden koyarim. Sanirim almayacagim kirmizi eti satin almayip kesiyoruz
hatta sene icinde kuzu da keseriz
tesekkurler haber versigin icin.
Ya bisiy sorcam ama yanlis anlamayin tamamen bilmedigimden cahilligimden soruyorum.
Ben hic kurban eti yemedim. Tadi farkli oluyor mu? Annem farkli oluyor der. Esim hep kesmeye ozenir. Ama ben onyargimdan hep engel oluyorum
Valla canım biz iki kişiyiz bize yetiyor.Kuzum bu derin dondurucu ufak geldi gözüme
Öyle mi yoksa bebekli aile ve yazın çok hazırlık yapmak için etten meyveye gozlemeye kadar koymak isteyen icin yeterli mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?