- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde bir sey bulamayip 2 kez disarda yesek dondurucunun yaktigi kadar zaten elektrik faturasi öderiz. sinucta uzun sure kullanacagim her yil gerekli. Benim vaktim oluyor yazin cok sey yapabilirim aklima yatarsa alacagim
6 ay falan calistirilir o da toplamda 2 disarda yemek yemegee eşdeğerdir diye soyledim cnmAslinda ben de dusunuyorum. Ama vazgeciyorum. Belki de bahane buluyorum kendime.
Biz disarida cok yeriz ama hic evde bir sey olmadigindan veya hazirlamaya usendigimizden disarda yemedik :) canimiz istediginden hep pisbogazliktan bizimki :))
Dondurucu ne kadar yakar onu da bilmiyorum, 2 disarida yemek kadar yakar mi gercekten? Oyleyse ciddi yakiyormus.
Alsam nereye koyarim onu da bilmiyorum. Mutfagi daraltmasini istemem.
Bi odaya koysam da orayi bozar. Belki camasir odasina koyabilirim.
Kurban kesip koyuyor musunuz? O zaman mantikli olur.
tamam cnm haber veririm nasio olursaHaftanin ilk harcamasi 7.5 tl. Esim gelirken biber,sogan,ekmek,sut aldi.
Bende artik dondurucuyu aktif kullanmak istiyorum. Cok buyuk ihtimalle alirim ben. Yaz gelince yaptiginiz seyleri bana da soyleyin kizlar. Bende yapayim.
Tesekkur ederim canmtamam cnm haber veririm nasio olursa