HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın.İsimler belli olmuş.Ama halen bir açıklama yok.İşallah olumsuz sonuç almam.bu arada faranjitim tuttu.Boğazım genzim yanıyor.Eşim tutturdu karşıya annemlere gidelim diye. Gidecez mecbur kafam dağılırmış. Tazminatım 2 ocakta verilecekmiş.Artık çek verirlerse yandım.Tek maaşa düşücez iş bulana kadar.Benden bu günlük böle.Cumanız mübarek olsun...

umarım senin isminde vardır..
cuma gününde öyle bir saat varmış ki o ana denk gelen duaların kesinlikle kabul olurmuş..
umarım dua saatine denk gelirsin, ya oraya geri dönersin yada daha iyisini bulursun

Reactions: gve

Cnım inşallah senin adın da listededir. ne zaman açıklayacaklarmış bi şey demediler mi ?? iyi haberlerini bekliyorum.

Sa kızlar giremedim uzun zaöandır.. Son günlerim bıgun yarın dogum olır dedı dr dualarınızı eksık etmeyin inş.. Bnde sizlere dua etcem bol bol rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesı öle versin inş...

gve cim canım bn kumbarayı dün eşimle saydım..önceki 22 tl de dahil 139.25 tl cıktı..
Eşim bıgın bi ceyrek alcak üstünü tamalayıp bide dedi gram alırım bu kadar biriktirmişssin bnimde katkım olsun ufaktefek dedı..aksama bi ceyrek bi gramım olcak..
145 gram 93 tl gram ne kadar oluyosa bni yaz bebegim
Suanda incik cıncık paralar var kumbarada 5 krs 10 krslar onlarda 4.80 tl var kumbaramda mümkün olsgunca atıcam inş ..
Gün paramı aldım kızlar ama o soguma gidicek .. Kalırsa üstünden ki zannetmıyom zaten masrafım olur ona gider.. )) hayırlıs inş.. Öpüyorum hepinizi birikimlerinizdeki bereketiniz bol olsun inşallah

aleyküm selam cnm
hayırlısı ila bebeğinmi kucağına almayı nasip etsin allah
paralarına da kavuşmussun
gülegüle harca

canım hakkınada hayırlısı neyse o olsun
dualarım seninle

selam kızlar
dım dım dım deyip kumbarayı açmak için gün sayıyorum
bugün kumbaraya marketten artan 2.5 TL girdi
hepimizin birikimleri bereketli olsun canlar

canım hayırlısıyla doğum yap da öyle gel aramıza :) kendini yorma sana da bebişe de zor olur son günler :) allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin

aa ama oyunbozanlık etmişin canım
hani ayın sonunu bekleyecektik?
ben burda sabırsızlıktan çatlıyorum açmıyorummmm

O
aa ama oyunbozanlık etmişin canım
hani ayın sonunu bekleyecektik?
ben burda sabırsızlıktan çatlıyorum açmıyorummmm
O zamana kadar dogurup bildim yapamam diye saydım erkendencanım..
Malum :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…