Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım senin isminde vardır..kızlar günaydın.İsimler belli olmuş.Ama halen bir açıklama yok.İşallah olumsuz sonuç almam.bu arada faranjitim tuttu.Boğazım genzim yanıyor.Eşim tutturdu karşıya annemlere gidelim diye. Gidecez mecbur kafam dağılırmış. Tazminatım 2 ocakta verilecekmiş.Artık çek verirlerse yandım.Tek maaşa düşücez iş bulana kadar.Benden bu günlük böle.Cumanız mübarek olsun...
kızlar günaydın.İsimler belli olmuş.Ama halen bir açıklama yok.İşallah olumsuz sonuç almam.bu arada faranjitim tuttu.Boğazım genzim yanıyor.Eşim tutturdu karşıya annemlere gidelim diye. Gidecez mecbur kafam dağılırmış. Tazminatım 2 ocakta verilecekmiş.Artık çek verirlerse yandım.Tek maaşa düşücez iş bulana kadar.Benden bu günlük böle.Cumanız mübarek olsun...
aleyküm selam cnmSa kızlar giremedim uzun zaöandır.. Son günlerim bıgun yarın dogum olır dedı dr dualarınızı eksık etmeyin inş.. Bnde sizlere dua etcem bol bol rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesı öle versin inş...
gve cim canım bn kumbarayı dün eşimle saydım..önceki 22 tl de dahil 139.25 tl cıktı..
Eşim bıgın bi ceyrek alcak üstünü tamalayıp bide dedi gram alırım bu kadar biriktirmişssin bnimde katkım olsun ufaktefek dedı..aksama bi ceyrek bi gramım olcak..
145 gram 93 tl gram ne kadar oluyosa bni yaz bebegim
Suanda incik cıncık paralar var kumbarada 5 krs 10 krslar onlarda 4.80 tl var kumbaramda mümkün olsgunca atıcam inş ..
Gün paramı aldım kızlar ama o soguma gidicek .. Kalırsa üstünden ki zannetmıyom zaten masrafım olur ona gider.. )) hayırlıs inş.. Öpüyorum hepinizi birikimlerinizdeki bereketiniz bol olsun inşallah
canım hakkınada hayırlısı neyse o olsunkızlar günaydın.İsimler belli olmuş.Ama halen bir açıklama yok.İşallah olumsuz sonuç almam.bu arada faranjitim tuttu.Boğazım genzim yanıyor.Eşim tutturdu karşıya annemlere gidelim diye. Gidecez mecbur kafam dağılırmış. Tazminatım 2 ocakta verilecekmiş.Artık çek verirlerse yandım.Tek maaşa düşücez iş bulana kadar.Benden bu günlük böle.Cumanız mübarek olsun...
Sa kızlar giremedim uzun zaöandır.. Son günlerim bıgun yarın dogum olır dedı dr dualarınızı eksık etmeyin inş.. Bnde sizlere dua etcem bol bol rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesı öle versin inş...
gve cim canım bn kumbarayı dün eşimle saydım..önceki 22 tl de dahil 139.25 tl cıktı..
Eşim bıgın bi ceyrek alcak üstünü tamalayıp bide dedi gram alırım bu kadar biriktirmişssin bnimde katkım olsun ufaktefek dedı..aksama bi ceyrek bi gramım olcak..
Suanda incik cıncık paralar var kumbarada 5 krs 10 krslar onlarda 4.80 tl var kumbaramda mümkün olsgunca atıcam inş ..
Gün paramı aldım kızlar ama o soguma gidicek .. Kalırsa üstünden ki zannetmıyom zaten masrafım olur ona gider.. )) hayırlıs inş.. Öpüyorum hepinizi birikimlerinizdeki bereketiniz bol olsun inşallah
aa ama oyunbozanlık etmişin canımSa kızlar giremedim uzun zaöandır.. Son günlerim bıgun yarın dogum olır dedı dr dualarınızı eksık etmeyin inş.. Bnde sizlere dua etcem bol bol rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesı öle versin inş...
O zamana kadar dogurup bildim yapamam diye saydım erkendencanım..aa ama oyunbozanlık etmişin canım
hani ayın sonunu bekleyecektik?
ben burda sabırsızlıktan çatlıyorum açmıyorummmm
hımmm tamam affedildin o zamanO
O zamana kadar dogurup bildim yapamam diye saydım erkendencanım..
Malum :):)
Kadroya alindim kizlar... teşekkür ederim kizlar... artık sabancinin kadrosunda memurum.