HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu hafata toplasan 5 tl harcamadım bende ama para yok zaten ne harcıcam ki
bende var da biriktirmeye çalışıyorum çekmeyeyim ordan diyorum..
ama zor dayanıyorum..
sanki tüm dünya el birliği yaptı bana o parayı harcatacak
her yer indirimde, herşey çok güzel, hepsi serenat yapıyor 'al beni al beni' diye
mangoda istediğim çanta indirime girmiş 80 tl cik..
bakalım 1 gram altın mı ağır bascak 1 güzel çanta mı

hadi bakalım ikisi de ayrı güzellikte hangisi ağır basarsa bassın güzel yani
zaten insan parası olmaz yada harcamak istemez hepsi güzel
birşey alcak olsa almaya bişi bulamaz

hadi bakalım ikisi de ayrı güzellikte hangisi ağır basarsa bassın güzel yani
zaten insan parası olmaz yada harcamak istemez hepsi güzel
birşey alcak olsa almaya bişi bulamaz
aynen..
hadi kendimi ödüllendireyim alışveriş yapayım dediğimde hiçbişey almadan eve dönüyorum..
bu ay kendimi sıkayım dediğimde herşey birden güzelleşiyor, indirime giriyor
pskljmi bozdular yeminle

canım sen oğlunun altınlarını bankadan mı aldın yoksa kuyumcudan alıp alıp eve mı koydun?
canım ben çok uzun yılladır. alıyorum. her ay bir gram. bankadan alıyorum hep. hatta bir defterim var. oraya her ay kaçtan aldığımı yazmışım. 50 küsürden de almışım. 108 den de.

kozmetik marketlerde %50 indirim var. kullandığım kremlerimi falan alsam diyorum. mecbur alınacak. kar etmiş olurum. ama bu sefer de kartın borcu artacak.

kozmetik marketlerde %50 indirim var. kullandığım kremlerimi falan alsam diyorum. mecbur alınacak. kar etmiş olurum. ama bu sefer de kartın borcu artacak.

ben de yapıyorum aynı şeyi. eve stokluyorum. uzun süre almamış oluyorum. :/ hangi kozmetikteymiş indirim :/ haftasonu alsam mı ben de bir şeyler acaba :)

günaydın kızlar. Durumumu merak edenler var.Belli olmadı halen.Bekelemek daha zor inanın çok yıprandım....

canım ben çok uzun yılladır. alıyorum. her ay bir gram. bankadan alıyorum hep. hatta bir defterim var. oraya her ay kaçtan aldığımı yazmışım. 50 küsürden de almışım. 108 den de.
örnek alcam bu hareketini
daha evli bile değilim ama ilerde çocuklarıma bende böyle bişey yapmak istiyorum..
zeki kadınsın vesselam

ben de yapıyorum aynı şeyi. eve stokluyorum. uzun süre almamış oluyorum. :/ hangi kozmetikteymiş indirim :/ haftasonu alsam mı ben de bir şeyler acaba :)
cosmetica da varmış. gece kremim bitmek üzere. akşam gidip bakayım bari. öteki ay iki katını ödemektense bu ay yarıya alırım.
örnek alcam bu hareketini
daha evli bile değilim ama ilerde çocuklarıma bende böyle bişey yapmak istiyorum..
zeki kadınsın vesselam
sağol canım.
ben bes yada hayat sigortasına pek güvenemiyorum. yani aklım ermiyor o işlere.
her ay bir gram altın parası bize koymuyor sonuçta. her ay alıyorum birikiyor. ileri de bir işi için kullanır. zorluk çekmeden birikmiş para. 20 yılda 240 gram olur. altının gramı 12 sene sonra ne olur bilinmez ama bu altınlar en az şimdinin parası ile 20000 eder. havadan gelen para gibi.

canım şöyle düşün
eğer altın birikim olmasaydı belki ele güne el açmak zorunda kalacaktın
ver paşam diyeceğine ver köşem demişin
bu en büyük mutluluk bence

ay ne güzel lafmış o öyle B balaca .
zamanın ne göstereceği belli olmaz. düğün yapılır eşya alınır. belki iş kurulur. ne bileyim birşekilde kullanılır. bu şekilde ihtiyacı olmasa bile o altınlar onun. balayına gider belki de Maldivlere falan....

bende bese fln güvenmiyorum.
onun yerine bi hesap açtırıp oraya otomatik ödemeyle para atarım daha mantıklı..

merhabalarr bende atamıyorum kumbaraya hiçbişey çünkü harcamıyorum da.harcamaya para da yok zaten iyi ki evdeyim yoksa yanmıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…