• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar hepinizi cok özledim ne zamandır yazamadım size bu ay nedense hiç doğru düzgün kumbarama para atamadım elime bozukluk ta geçiyor ama nedense olmadı gidip kumbaraya atamadım hevesim mi kaçtı ne diyorum kendi kendime ama buun şeytanın bacağını kırdım ve 10 tl kumbarama attım yılbaşına sayılı gun kaldı cok merak ediyorum ne kadar çıkacak kumbaramda

selam kızlar. bana ekmeği buzluğa atmamı söyleyen arkadaşlardan Allah razı olsun. :) bu haftasonu evmin ihtiyaçlarını aldım demiştim ya. ekmek ve suyu da 1 haftalık aldım. ekmekleri böldüm buzluğa attım. yani haftaiçi markete gitmeme gerek kalmıcak. çünkü her girdiğimde yok şunu da alaym yok bunu da alaym derken bir sürü şey alıyorum :(

günaydın kızlar iyi haftalar.
cumartesi yemek kartıyla 70 tl alışveriş yaptık, akşamına da arkadaşlarla yemeğe çıktık, 100 tl harcadık. kumbaraya para girmedi, hatta nakit yoktu yanımızda biraz tırtıklandı:KK43:
neyse haftaya acısını çıkarırım:KK14:

günaydın kızlar
ben toparlanma temizlik telaşesindeyim iki gündür temizlikten ellerim heba oldu
kumbaramı açtım kızlar
veee çok az çıktı 34 tl 34 tl likde bimden temizlik malzemesi aldım
geçen ay 50 tl birikmişti o duruyor hala artık yılbaşından sonra yeni kumbaralara bakalım
:KK37:

ekmek fazla olduğunda biz de buzluğa atıyoruz
ama haftalık atmak istemem
çünkü dumanı tüten fırından yeni çıkmış ekmeği özellikle kahvaltıda çok severiz:KK51:

ekmek fazla olduğunda biz de buzluğa atıyoruz
ama haftalık atmak istemem
çünkü dumanı tüten fırından yeni çıkmış ekmeği özellikle kahvaltıda çok severiz:KK51:

ben onu çok yiyorum o zaman :D :D zaten akşam 7de geliyorum eve, markette herkesin eliyle taciz ettiği, dolapta bekleyip kuruyan ekmekler kalıyordıu :(

günaydın kızlar
ben toparlanma temizlik telaşesindeyim iki gündür temizlikten ellerim heba oldu
kumbaramı açtım kızlar
veee çok az çıktı 34 tl 34 tl likde bimden temizlik malzemesi aldım
geçen ay 50 tl birikmişti o duruyor hala artık yılbaşından sonra yeni kumbaralara bakalım
:KK37:

allah bereket versinnn :) aldığınız ev mi o temizlediğin :) nasıl gidiyor . heyecan var mı ? :)

bayat ekmeklerden bahsetmişsiniz kızlar. ben ya yumurtalı ekmek yapıyorum, ya da hafif fırınlayıp robottan geçirip galeta ununa çeviriyorum, ister köftelere koy, ister börekleri yumurtaya batırıp galetaya bulayıp kızart.. kavanozlayıp buzdolabına koyuyorum, iyi oluyor:KK69:

gve canım çok sevindim gözün aydın:KK49:

Back