Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende var da biriktirmeye çalışıyorum çekmeyeyim ordan diyorum..bu hafata toplasan 5 tl harcamadım bende ama para yok zaten ne harcıcam ki
hadi bakalım ikisi de ayrı güzellikte hangisi ağır basarsa bassın güzel yanibende var da biriktirmeye çalışıyorum çekmeyeyim ordan diyorum..
ama zor dayanıyorum..
sanki tüm dünya el birliği yaptı bana o parayı harcatacak
her yer indirimde, herşey çok güzel, hepsi serenat yapıyor 'al beni al beni' diye
mangoda istediğim çanta indirime girmiş 80 tl cik..
bakalım 1 gram altın mı ağır bascak 1 güzel çanta mı
aynen..hadi bakalım ikisi de ayrı güzellikte hangisi ağır basarsa bassın güzel yani
zaten insan parası olmaz yada harcamak istemez hepsi güzel
birşey alcak olsa almaya bişi bulamaz
canım ben çok uzun yılladır. alıyorum. her ay bir gram. bankadan alıyorum hep. hatta bir defterim var. oraya her ay kaçtan aldığımı yazmışım. 50 küsürden de almışım. 108 den de.canım sen oğlunun altınlarını bankadan mı aldın yoksa kuyumcudan alıp alıp eve mı koydun?
kozmetik marketlerde %50 indirim var. kullandığım kremlerimi falan alsam diyorum. mecbur alınacak. kar etmiş olurum. ama bu sefer de kartın borcu artacak.
allah yardımcın olsun cnmgünaydın kızlar. Durumumu merak edenler var.Belli olmadı halen.Bekelemek daha zor inanın çok yıprandım....
örnek alcam bu hareketinicanım ben çok uzun yılladır. alıyorum. her ay bir gram. bankadan alıyorum hep. hatta bir defterim var. oraya her ay kaçtan aldığımı yazmışım. 50 küsürden de almışım. 108 den de.
cosmetica da varmış. gece kremim bitmek üzere. akşam gidip bakayım bari. öteki ay iki katını ödemektense bu ay yarıya alırım.ben de yapıyorum aynı şeyi. eve stokluyorum. uzun süre almamış oluyorum. :/ hangi kozmetikteymiş indirim :/ haftasonu alsam mı ben de bir şeyler acaba :)
sağol canım.örnek alcam bu hareketini
daha evli bile değilim ama ilerde çocuklarıma bende böyle bişey yapmak istiyorum..
zeki kadınsın vesselam
canım şöyle düşünzatn şu anda paramız yok. ek hesaptayız malesef. -900 tl deyiz. eşim bugün cretini alacak. kasım ayını alamamıştı. 600 tl. ben de brikimden 4 gr altın bozduracağım. böylece kapatacağz inşallah. ben para harcamayınca ek hesapta daha fazla göçmedik en azından.
bende bese fln güvenmiyorum.cosmetica da varmış. gece kremim bitmek üzere. akşam gidip bakayım bari. öteki ay iki katını ödemektense bu ay yarıya alırım.
sağol canım.
ben bes yada hayat sigortasına pek güvenemiyorum. yani aklım ermiyor o işlere.
her ay bir gram altın parası bize koymuyor sonuçta. her ay alıyorum birikiyor. ileri de bir işi için kullanır. zorluk çekmeden birikmiş para. 20 yılda 240 gram olur. altının gramı 12 sene sonra ne olur bilinmez ama bu altınlar en az şimdinin parası ile 20000 eder. havadan gelen para gibi.