- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inanmıyorum kendim girmiş gibi sevindimKadroya alindim kizlar... teşekkür ederim kizlar... artık sabancinin kadrosunda memurum.
Saol arkadaşım inşallah umut dünyasıGünaydın kızlar
@azrasılam inşallah kadroya geçersiniz canım. Allah yardımcınız olsun.
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah mervecim yavrunu.birikimde güzelmiş eşinde iyi düşünmüş gr almaklaSa kızlar giremedim uzun zaöandır.. Son günlerim bıgun yarın dogum olır dedı dr dualarınızı eksık etmeyin inş.. Bnde sizlere dua etcem bol bol rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesı öle versin inş...
gve cim canım bn kumbarayı dün eşimle saydım..önceki 22 tl de dahil 139.25 tl cıktı..
Eşim bıgın bi ceyrek alcak üstünü tamalayıp bide dedi gram alırım bu kadar biriktirmişssin bnimde katkım olsun ufaktefek dedı..aksama bi ceyrek bi gramım olcak..
145 gram 93 tl gram ne kadar oluyosa bni yaz bebegim
Suanda incik cıncık paralar var kumbarada 5 krs 10 krslar onlarda 4.80 tl var kumbaramda mümkün olsgunca atıcam inş ..
Gün paramı aldım kızlar ama o soguma gidicek .. Kalırsa üstünden ki zannetmıyom zaten masrafım olur ona gider.. )) hayırlıs inş.. Öpüyorum hepinizi birikimlerinizdeki bereketiniz bol olsun inşallah
ayy çok sevindim canım benimmKadroya alindim kizlar... teşekkür ederim kizlar... artık sabancinin kadrosunda memurum.
Kızlar banada dua edin bende kamuda taşeronum
Sözde taşeronlar kadroya geçecekti yeni torba yasası ile bırakın kadroyu maaşlarımızı düşürdüler
Eşimle ikimizde aynı yerde olduğumuz için bizi çift etkiliyor maalesef bu durum
Gunaydin kizlar. Sartlarim çok iyi. 2.000 tl maaş teklif ettiler. Arti servis ve yemek ordan. Cumartesi calismayacagim. Ozel sigortam olacak. 08.30 - 17.30 mesai saatlerim. Allahım bana ettiginiz dualari kabul etti. Sizinde ne duaniz varsa kabul olsun isallah. Çok dardaydim Allahim yardim etti. Bin şükür.
dualarımız sizinle canımSaolun arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden
Doğum yapacak arkadaşlar sizin duanız ayrı kabul olur sizden ayrı rica ediyorum
Eşimle geçeriz inşallah