• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gve gve cnm benim çok sevindim çok dua etmiştim herkez için içindede sana rabbim bizede nasip etsin inşallahhhh ayyy gerçekten çok sevindim yaaaaaa:KK71::KK71::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Kadroya alindim kizlar... teşekkür ederim kizlar... :KK68:artık sabancinin kadrosunda memurum.
Ay inanmıyorum kendim girmiş gibi sevindim

Gözün aydın cnmm Gözün aydıın

Darısı bana tüm taşeronlara

İnanki kaç gündür aklımdaydın inşallah olur diye dua ettim işsiz kalmak çok çok zor

Şimdi ki şartların nasıl oldu peki

Kızlar banada dua edin bende kamuda taşeronum

Sözde taşeronlar kadroya geçecekti yeni torba yasası ile bırakın kadroyu maaşlarımızı düşürdüler

Eşimle ikimizde aynı yerde olduğumuz için bizi çift etkiliyor maalesef bu durum

Dün Disk başkanı yeni asgari ücretin 1200olmadan o masaya oturmayacaklarını söyledi inşallah bu sefer dik durabilirler

Türk iş sendikası günlerdir yürüyüş yapıyor 1800 olsun die o bir hayal ama diskin 1200 ü bir ihtimal

Inşallah olur dısk başkanı toplandı da alalen tüm kurula 900 lira verelim 1 ay geçinin nasıl geçiniyorsanız dedi

Ben düşük bir ihtimal olarak görsem de inşallah olur hem asgari ücretle geçim yapmaya çalışan kardeşlerimiz içinhemde
bizler için çünkü asgari ücret üzerinden belirleniyor bizim maaşlar

Açlık sınırı 1500 ken nasıl 930 verebiliyor bu devlet anlamıyorum yazık günah ya

Gunaydin kizlar. Sartlarim çok iyi. 2.000 tl maaş teklif ettiler. Arti servis ve yemek ordan. Cumartesi calismayacagim. Ozel sigortam olacak. 08.30 - 17.30 mesai saatlerim. Allahım bana ettiginiz dualari kabul etti. Sizinde ne duaniz varsa kabul olsun isallah. Çok dardaydim Allahim yardim etti. Bin şükür.

Sa kızlar giremedim uzun zaöandır.. Son günlerim bıgun yarın dogum olır dedı dr dualarınızı eksık etmeyin inş.. Bnde sizlere dua etcem bol bol rabbim gönlünüzde olanı hakkınızda hayırlı eylesı öle versin inş...

gve gve cim canım bn kumbarayı dün eşimle saydım..önceki 22 tl de dahil 139.25 tl cıktı..
Eşim bıgın bi ceyrek alcak üstünü tamalayıp bide dedi gram alırım bu kadar biriktirmişssin bnimde katkım olsun ufaktefek dedı..aksama bi ceyrek bi gramım olcak..
145 gram 93 tl gram ne kadar oluyosa bni yaz bebegim
Suanda incik cıncık paralar var kumbarada 5 krs 10 krslar onlarda 4.80 tl var kumbaramda mümkün olsgunca atıcam inş ..
Gün paramı aldım kızlar ama o soguma gidicek .. Kalırsa üstünden ki zannetmıyom zaten masrafım olur ona gider.. :KK66:)) hayırlıs inş.. Öpüyorum hepinizi birikimlerinizdeki bereketiniz bol olsun inşallah
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah mervecim yavrunu.birikimde güzelmiş eşinde iyi düşünmüş gr almakla

Kızlar banada dua edin bende kamuda taşeronum

Sözde taşeronlar kadroya geçecekti yeni torba yasası ile bırakın kadroyu maaşlarımızı düşürdüler

Eşimle ikimizde aynı yerde olduğumuz için bizi çift etkiliyor maalesef bu durum

canım sana duaya başlıyoruz şu an. inşallah eşinle beraber kadroya geçersiniz :)

Gunaydin kizlar. Sartlarim çok iyi. 2.000 tl maaş teklif ettiler. Arti servis ve yemek ordan. Cumartesi calismayacagim. Ozel sigortam olacak. 08.30 - 17.30 mesai saatlerim. Allahım bana ettiginiz dualari kabul etti. Sizinde ne duaniz varsa kabul olsun isallah. Çok dardaydim Allahim yardim etti. Bin şükür.

ayyy ne kadar güzelll :) sanki ben kadroya geçtim gibi hissettim. çok çok sevindim :) hayırlı olsn

="gve, post: 38544548, member: 605602"]Kadroya alindim kizlar... teşekkür ederim kizlar... :KK68:artık sabancinin kadrosunda memurum.[/QUOTE]
Tebrik ederim canim.. Coooksevindim.. DArisi bizlerin basina insallah:)

Back